Sponsrat Sponsrat

Nya trenden - betta med Swish

De flesta spelare idag vill kunna göra insättningar på spelsajter utan att behöva ta fram plånboken och leta upp sitt betalkort eller kontonummer. De bästa bettingsidorna erbjuder därför sina användare den smidiga överföringsmetoden Swish som du bara behöver din mobil till, för att sedan ha pengarna på ditt spelkonto på ett ögonblick. Bettingsidor med Swish vet verkligen vad de sysslar med, eftersom allt fler väljer sidor med just detta insättningsalternativ för bekvämligheten och snabbheten det innebär. Man slipper helt enkelt krångel.
 

Uppdaterad 2021-03-01
Publicerad 2021-03-01
Vad är Swish och hur fungerar det?

Swish blev verklighet 2012, och är ett samarbete mellan alla Sveriges stora banker för att hjälpa sina kunder att kunna göra så lätta och snabba överföringar som möjligt, och idag är det ett system som används av hela 7 miljoner svenskar.

 

Du laddar helt enkelt ner Swish-appen till din mobil, och genom några enkla tryck kan du sedan associera ditt bankkonto med appen. Detta gör du genom att fylla i ditt personnummer och godkänna med ditt BankID. Klart - nu är du redo!
 

När du vill göra en överföring loggar du bara in på appen, knappar in summan du vill överföra och mottagarens telefonnummer och godkänner med ditt BankID. Kan det bli enklare? Ja faktiskt, för när du har Swish som insättningsmetod till en bettingsida behöver du inte ens öppna appen - välj det som betalmetod på sajten, fyll i hur mycket du vill sätta in och ditt mobilnummer, sedan godkänner du med ditt BankID.

 

I nuläget finns Swish bara tillgängligt som insättningsmetod, inte för uttag på bettingsidorna. För dina uttag kan vi rekommendera Trustly som är precis lika snabbt och smidigt som Swish.

 
Vad är fördelarna med Swish?

Swish är oerhört enkelt och smidigt, inte bara när du vill betta utan även när du är ute med kompisar och ni ska dela på notan till exempel. Du behöver bara mottagarens telefonnummer, så kommer pengarna in på dennes konto direkt.

 

Swish är dessutom en extremt säker betalningsmetod, speciellt på bettingsidor. Du behöver aldrig ge mer personuppgifter än ditt personnummer, och heller inga bankdetaljer. BankID är ett av de absolut säkraste sätten att göra överföringar online eftersom din kod är personlig. Med Swish måste du även ha tillgång till appen på just din telefon, så med andra ord är det bara du som göra överföringar från ditt Swishkonto.
 

Det tillkommer inga extra avgifter. Det kostar inte en krona att ladda ner appen, och dina överföringar är också helt gratis. Summan du överför från ditt bankkonto till ditt spelkonto kommer alltså att bibehållas intakt.
 

Platsannonser