Sponsrat Sponsrat

Nya tjänsten BostadsAgenturen vill göra det säkrare att hyra ut i andrahand

Uppdaterad 2020-01-24
Publicerad 2020-01-24

Bostadsagenturen är en ny tjänst på nätet som hjälper den som vill hyra ut sin bostad i andra hand men också den som söker ett tillfälligt eller mer långvarigt boende. Bostadsagenturen har en unik tjänst som gör att den som har en bostad att hyra ut kan överlåta hela processen till BostadsAgenturen.

Bostadsagenturen utför alla sedvanliga kontroller av hyresgästerna och skriver sedan alla avtal. I samband med att bostaden hyrs ut tecknas en försäkring som innebär att bostaden har ett fullt skydd om någonting skulle inträffa. Det innebär att den som är innehavare utav bostaden aldrig ska behöva vara orolig för sin bostad, utan får alltid tillbaka bostaden i samma skick som när de lämnade ut den.

Bostadsagenturen tar fullt ansvar

Utöver att bostaden är försäkrad under tiden som den är uthyrd utför även Bostadsagenturen en storstädning av den var 4:e vecka. I samband med städning utförs också en synbesiktning för att se över så att inga skador uppkommit, men också att den som hyr bostaden använder den på rätt sätt. BostadsAgenturen fungerar även som en garanti för att hyresvärden får sin hyra betald i tid.

Om Bostadsagenturen

BostadsAgenturen är en tjänst där du som vill hyra ut en bostad kan få hjälp med att hitta rätt hyresgäster. Bostadsagenturen tar fullt ansvar för hela processen, från att hitta hyresgäster till kontroller och avtalsskrivning. Tjänsten lanseras till en början i Stockholmsområdet men kommer inom kort att finnas över stora delar av landet.

Platsannonser