Sponsrat Sponsrat

Nya, fantastiska lufttält från Outwell ger familjecampingen en ny dimension

Uppdaterad 2020-02-11
Publicerad 2020-02-11

Outwells enastående kollektion Superior Air med uppblåsbara familjetält bygger vidare på det skandinaviska varumärkets breda register av innovation och överlägsen design och kvalitet när vi nu lanserar nya funktioner som förbättrar friluftsupplevelsen.

Denna kollektion utgörs av de sex modellerna Roseville 4SA och 6SA, Airville 4SA och 6SA, samt Lakeville 5SA och 7SA som tillsammans erbjuder ett stort urval storlekar och golvlayouter. Samtliga modeller är försedda med de så efterfrågade dörrarna Quick & Quiet, med magnetisk stängning för tyst och smidigt tillträde. Innovationen fortsätter med systemet Outwell HookTrack för montering av lampor och småprylar där de behövs. Airville-modellerna är också försedda med den nya mångsidiga Wing Lounge, som ger större yta att vara på utan att tältet blir längre, medan Roseville-tälten har fått flyttbar frontpanel som anpassas för totalt insynsskydd, stor förstuga och helt öppet för att släppa in naturen.

Kollektionen kännetecknas av bästsäljaren Airville 6SA (se bild till höger). Som alla tält i kollektionen Superior Air är det tillverkat av väven Outtex 6000 Pro och försett med Outwell Power Air System för garanterad funktion och problemfri uppsättning. Uppsättingen av tältet blir ännu enklare med Outwells tätllina Floating Guyline och pinnsystemet Easy Pegging, som ger stabilitet även i hård vind och blir ännu bättre med stormbanden. Tillsammans gör allt detta att ett korrekt uppställt tält klarar vindar med stormstyrka (24 m/s).

Säkerheten är väsentlig, och lysande tältlinor syns bra både vid dålig belysning och nattetid, vilket förhindrar snubbling. Riskerna minskas ytterligare med tillträdessystemet Easy Access, som släpper ner markduken i de D-formade dörrarna som kan vikas undan och fästas på ett säkert sätt på ena sidan tillsammans med tillhörande insektsnät när panelen inte används. 

Airville 6SA har den populära trezonsstilen som ger en inbyggd uteplats för skyddad vistelse utomhus, matlagning och förvaring, samt ett centrerat utrymme med sovrum på 3x3 m innanför. På insidan är både yta och höjd maximerad tack vare den gotiska stilen och ännu mer i Airville-modellerna med den nya Wing Lounge. Detta ger en yta för avkoppling eller större matrum genom utökning i sidled. Det går att öppna hela frontpanelen för maximalt solljus inne i utrymmet. 

Både frontzonen och vistelseytan är försedd med den nya hakskenan HookTrack som ökar på anpassningsbarheten med diskreta skenor för infästning av vajer för både belysning och upphängning av krokar. Tillbehöret Tent Hanging kan användas för ytterligare hängmöjligheter med fler krokar och en lina för montering av HookTrack-skenor.

Ventilationen sköts av systemet Rear Ventilation och de paneltäckta ventilationsnäten. Ventilationsnäten sitter under fönstrena för att inte skymma utsikten genom de färgade fönstren som skyddar mot solens UV-ljus  och reflexer. De ger också insynsskydd tack vare blixtlåsförsedda gardiner. 

Tältet Superior Air har sovrum vi kallar Ambassador Master, som är mörkare för bättre nattsömn. Nytt för i år är innerdörren Quick & Quiet, som går att passera helt ljudlöst och sedan stänger automatiskt tack vare de isydda magnetbanden. Sovrummen är lyxigt stora med högt i tak, vilket gör det lättare att röra sig och medger möblering med nattygsbord. Eftersom det finns en öppning för kabel till sovrummet kan elektriska lampor, plattor och annat enkelt kopplas in. 

Tillbehöret Universal Extension ger säkerhet även utomhus. Fotskrapor och mattor ger extra skydd, komfort och mindre städning. 

Läs gärna mer om våra produkter och priser på outwell.com, där du även hittar närmaste återförsäljare.

SLUT (558 ord)
    
Kommentar till redigerare 

  • Outwell etablerades 1995 och är en av världens ledande tillverkarna och leverantörerna av campingutrustning.
  • www.outwell.com kan du läsa mer om Outwell och titta på 2020 års kollektion.

Vi firar nu att Outwell under 25 år skapat, tillverkat och levererat innovativ utrustning för familjecamping, utrustning som överträffar förväntningarna, ökar camparens utbyte av friluftslivet och skapar en grund för positiva semesterminnen. 
 
Alla bilder (högupplösning eller till webben) i samnhang med detta pressmeddelande kan laddas ner från http://bit.ly/2OfO6RX (copyright by Oase Outdoors ApS).

Outwell och Outtex är registrerade varumärke.
    
Varumärkeswebbplats: outwell.com

RRP
Roseville 4SA kr 14 714,95 outwell.com/sv-se/ecommerce/talt/roseville-4sa 
Roseville 6SA kr 17 399,95 outwell.com/sv-se/ecommerce/talt/roseville-6sa
Airville 4SA kr 17 399,95 outwell.com/sv-se/ecommerce/talt/airville-4sa
Airville 6SA kr 20 714,95 outwell.com/sv-se/ecommerce/talt/airville-6sa
Lakeville 5SA kr 18 754,95 outwell.com/sv-se/ecommerce/talt/lakeville-5sa 
Lakeville 7SA kr 22 754,95 outwell.com/sv-se/ecommerce/talt/lakeville-7sa

Superior Air omfattar
Outwell Power Air System – This simple to understand system features individual air tubes inflated separately for easy pitching. 
Aerodynamic Storm Protection – Tältets aerodynamiska form garanterar en hög stabilität. Vi kör våra tests vid Beaufort skala 10 (storm).
Outwell Easy Access System with Mesh – Huvudingångar och nätpaneler kan vikas till en sida. Golvet ligger jäms med marken för säker, enkel åtkomst.
Outwell Easy Pegging System – Ett beprövade sätt att se till att markpinnerna placeras rätt. Tre olika typer av pinner som är enkel, men mycket effektiv, används för att förankra de specifika delar av tältet.
Tältlinan Outwell Floating Guyline – Designad för optimalt stöd från en pinne för enkel uppsättning. Den nedre delen är väl synlig för att förhindra snubbling, medan den mörkare övre delen ger en illusion av att den självlysande delen flyter över marken. 
Rear Ventilation System – Effektivt ventilationssystem på baksidan för ökat luftflöde och enkel justering.
Tinted Windows - Speciell beläggning skyddar mot solens bländning och ger integritet samtidigt som du behåller fantastisk utsikt.
Outwell Sewn-in Ground System – Ett kontinuerligt underlag kan fästas till yttertältet för att hålla ut vatten, drag och insekter.
Hakskenan Outwell HookTrack − Vårt helt nya skensystem HookTrack är en smart, men ändå enkel innovation för bättre säkerhet och enkelhet, som är både funktionell och lättanvänd. Skenan kan placeras där den behövs och så att kablarna kan dras där de inte utgör snubbelrisk eller annan fara. Dessutom ger våra tältupphängningslinor med tillhörande clips möjlighet att hänga upp lättare föremål, t ex trasor, för större valfrihet. 
Outwell Sleep Comfort Rating – För en bättre översikt, citerar vi antalet personer som kan sova i ett Outwell tält enligt branschstandard. Vi citerar också vårt eget Sleep Comfort-betyg för att rekommendera antalet campare som kan sova bekvämt.
Outwell Ambassador Bedroom – Campare har länge klagat över att minsta tältsovplats är 200 cm långt x 60 cm brett enligt den officiella standarden DIN 112-02-01 AA var alldeles för liten. Här på Outwell har vi följt standarden för att göra det lättare för campare att jämföra olika produkter. Men vi har också förstått att det behövs mer utrymme i sovrummen och under flera år föreslagit, som vår symbol för sovkomfort visar, att det är mer realistiskt för campare att ha 70 till 80 cm utrymme per person. Av bara farten lanserar vi nu sovrummet Ambassador med hela 230 cm och mörk yta som minskar ljuset i sovrummet för att säkerställa god nattsömn, samtidigt som kabelingången ger elektricitet vid sovplatsen. Ambassador har även den nya dörren Quick & Quiet.
Innerdörren Quick & Quiet − Magnetband fastsydda i innerdörrens karm och det centrala delningsbandet ger snabbt och tyst tillträde till sovrummet. Dessutom finns dragkedja för säkrare stängning vid behov.
 

Platsannonser