Sponsrat Sponsrat

Ny SEO byrå i Stockholm, satsar trots krisen

Uppdaterad 2020-05-13
Publicerad 2020-04-28

Trots att det är tuffa tider just nu är det full fart framåt som gäller för den nystartade SEO byrån JSDigital. Byrån, som är baserad i Stockholm, kommer hjälpa andra företag att att öka sin digitala försäljning. Det primära fokuset kommer framförallt att vara sökmotoroptimering (SEO).

“Digital marknadsföring och synligheten på Google har förmodligen aldrig varit viktigare. Därför känns det väldigt kul att kunna dra igång denna satsning på en byrå inom sökmotoroptimering”.

Det kommenterar bolagets grundare Johan Sunnanängs, och fortsätter:

“Då denna verksamhet står på flera ben störs den inte heller nämnvärt av att världsekonomin (förhoppningsvis) kortsiktigt fått sig en rejäl törn. Nu gäller det att bygga för framtiden. Och det är det vi kommer hjälpa andra företag med också.” 

På JSDigital.se finns redan nu flera guider för att gratis hjälpa företag med att öka sin digitala närvaro.

“När man arbetar med digital marknadsföring känns det självklart att jobba med content marketing och bjuda på kunskap. På JSDigital.se fyller vi löpande på med gratis guider för att hjälpa andra företagare att öka sin synlighet och digitala försäljning. Vår nybörjarguide i sökmotoroptimering (SEO) är redan lanserad och mer kommer det bli.”

“Många har dock missuppfattat content marketing. Det är inte kvantitet utan kvalitét som gäller. Och det kommer också märkas på hur vi jobbar med vår egen blogg.”

Även videoinnehåll och synlighet på Youtube blir allt viktigare. 

“Det är inte bara organisk trafik från Google som blir viktigare nu när fler företag ställer om till digital försäljning. Videoformatet växer snabbt i popularitet  och självklart kan vi även hjälpa företag att synas på Youtube”.

JSDigital.se - en del av JSDigital AB

SEO byrån JSDigital.se är en del av JSDigital AB. Johan Sunnanängs som startat byrån driver även flera egna andra sajter, som tack vare topprank på Google, har tiotusentals besökare varje månad. 

Byrån är baserad i Stockholm, men kommer såklart kunna ta sig an och hjälpa andra företag från hela landet.
 

Platsannonser