Sponsrat Sponsrat

NY MANAGING PARTNER PÅ WESTERMARK ANJOU

Publicerad 2019-03-20

Advokatfirman Westermark Anjou har glädjen att meddela att Victoria Skoglund har utsetts till managing partner (MP) på Advokatfirman Westermark Anjou. Victoria har varit delägare sedan 2012 och är specialiserad inom aktiemarknadsrätt och bolagsrätt. Victoria efterträder Jonathan Clauss som varit MP sedan 2006.

Jag är väldigt glad över att ha fått förtroendet att ta över som MP efter Jonathan. Byrån är inne i en period av tillväxt med flera lyckosamma delägarrekryteringar under de senaste åren. Vi har breddat vår verksamhet till att nu också omfatta kommersiell hyresrätt, fastighetstransaktioner och finansiering samtidigt som vi har tydliggjort byråns strategi och de värderingar som Westermark Anjou står för. Jag ser fram emot att fortsätta arbetet med att stärka Westermark Anjous varumärke och position på marknaden, utveckla våra medarbetare och vår företagskultur som bygger på kvalitet, samarbete, arbetsglädje och ett hållbart arbetsliv”, säger Westermark Anjous nya MP, Victoria Skoglund.

Det har varit väldigt roligt och stimulerande att ha haft uppdraget att leda och utveckla advokatfirman under många år. Jag är stolt över vad vi har åstadkommit. Vi har gått från att vara en mindre advokatbyrå till en verksamhet med fler än 30 medarbetare med en bättre, bredare och större verksamhet än någonsin tidigare. Det känns nu naturligt för mig att lämna över det fortsatta ledarskapet till någon som kan driva utvecklingen vidare på bästa sätt. Victoria står för ett modernt ledarskap, har ett starkt driv och kommer att bidra med nya perspektiv och idéer för vår verksamhet. Victoria kommer göra Westermark Anjou till en ännu bättre aktör på marknaden för affärsjuridiska tjänster”, säger Jonathan Clauss som återgår till att fokusera helt på sitt arbete för Westermark Anjous klienter.

Westermark Anjou är en affärsjuridisk advokatfirma med inriktning mot bolagsrätt och bolagsstyrning, corporate governance, kapitalmarknad, tvistlösning, fastighets- och hyresrätt, finansiering, företagsöverlåtelser, kommersiella avtal, immaterialrätt, marknads- och medierätt samt IT-rätt. Vi lämnar råd till inhemska och internationella företag och organisationer. Vi gör det komplexa enkelt!  www.westermarkanjou.se

Platsannonser