Sponsrat Sponsrat

Ny jämförelsetjänst från Finansis

Allt fler svenskar har insett fördelarna med att samla alla lån hos en långivare. Att samla lån innebär att låntagaren ansöker om ett nytt lån som används för att återbetala alla dyrare krediter och avbetalningar. På grund av den stora efterfrågan på samlingslån har ekonomisajten Finansis.se lanserat en ny jämförelsetjänst för samlingslån.

Uppdaterad 2020-01-14
Publicerad 2020-01-14

Kundbetyg från Trustpilot

Finansis är en oberoende jämförelsetjänst för lån och krediter som använder tredjepartstjänster för att presentera kundbetyg. Just nu presenteras kundbetyg från Trustpilot som är en marknadsledande aktör inom kundomdömen av tjänster och upplevelser. Eftersom långivarna rangordnas automatiskt utifrån aktuellt kundbetyg på Trustpilot är det enkelt att hitta en omtyckt långivare med högt kundbetyg.

Användarvänlighet

Jämförelsetjänsten har utvecklats med fokus på användarvänlighet. Oavsett om låntagaren använder en dator, surfplatta eller mobil är det enkelt att jämföra samlingslån utifrån önskat lånebelopp och återbetalningstid. Med Finansis är det möjligt att jämföra samlingslån upp till 600 000 kronor med en återbetalningstid upp till 15 år.

Samla lån med privatlån

Privatlån utan säkerhet, så kallade blancolån, är den vanligaste låneformen för att samla lån och krediter. Fördelen med privatlån är att låntagaren inte behöver pantsätta någon egendom och att räntan bestäms individuellt utifrån låntagarens ekonomiska förutsättningar. Förutom ränta tillkommer ofta en uppläggningsavgift och i vissa fall en månatlig aviseringsavgift.

Jämför månadskostnaden

Med Finansis är det möjligt att jämföra månadskostnaden mellan olika långivare utifrån önskat lånebelopp och återbetalningstid. Månadskostnaden inkluderar förutom ränta även amortering och eventuella aviseringsavgifter. Det är även möjligt att jämföra lånets totala kostnad under hela lånets löptid.

Information om långivare

Med Finansis får låntagaren den viktigaste informationen om långivaren presenterat direkt i jämförelsetjänsten. Låntagaren kan exempelvis jämföra vilket kreditupplysningsbolag som används, kundtjänstens öppettider, utbetalningstid och grundkrav.

Jämför låneförmedlare

Finansis har gjort det möjligt att filtrera samlingslånen för att endast jämföra låneförmedlare som förmedlar samlingslån. Allt fler svenskar har insett fördelarna med att låna pengar genom en låneförmedlare som exempelvis Advisa eller Lendo för att få den bästa räntan.

Samla lån trots betalningsanmärkningar

Med Finansis kan låntagare med svag kreditvärdighet filtrera samlingslånen för att endast jämföra långivare som kan bevilja lån trots tidigare betalningsanmärkningar. Ett vanligt krav är att ingen betalningsanmärkning får vara yngre än sex månader.

Kontaktuppgifter

Finansis.se

Platsannonser