Sponsrat Sponsrat

Ny design för inredningsshoppen

Nu lanserar inredningsshoppen.se en ny hemsida med bättre design och bättre utbud. Den nya hemsidan har en enkel design och gör det enkelt att hitta vad man söker. Här finns alltifrån badrumsartiklar till utemöbler. Eftersom heminredning på nätet har blivit allt mer populärt finns det stora möjligheter för inredningsshoppen att lyckas.

Uppdaterad 2020-06-16
Publicerad 2020-06-16

De flesta möbelkedjor erbjuder nu för tiden möjligheten att köpa deras produkter på nätet. Många väljer trots allt att handla sin heminredning online och det är en trend som inte ser ut att vända i första taget - tvärtom. Fördelen med att handla online är många och att satsa på online försäljning är något som de flesta möbelbutiker har tvingats göra för att överleva i konkurrensen om kunderna.

Hur hemsidan fungerar

När man klickar in hos inredningsshoppen upptäcker man ganska snabbt att man inte kan göra ett köp direkt på sidan. Istället omdirigeras man till en annan sida där produkterna finns och där köpet kan genomföras. Syftet med inredningsshoppen är helt enkelt att samla möbler och inredningsprylar till rätt pris på ett och samma ställe, så att kunden lättare kan hitta vad den söker. Hemsidans utformning är väldigt användarvänlig och det är inte komplicerat att söka efter något specifikt eller unikt.

Allt för hemmet på en och samma plats

Hos inredningsshoppen kan man hitta det mesta. Den enkla designen på hemsidan visar tydligt var man kan hitta det man söker. Det finns flikar som exempelvis möbler, inredning, belysning och kök där man kan klicka sig vidare för att hitta något specifikt.

Till skillnad från den gamla hemsidan är den nya full med nyinkomna produkter att välja på. Den har dessutom en ny design som gör det lättare att få ett grepp om hemsidans innehåll. På hemsidan finns även möjlighet att söka efter ett specifikt varumärke om man vill köpa produkt efter varumärke.

Skapa ett unikt hem med en unik inredning

Inredningsshoppen har ett brett utbud av glas, belysning, köksredskap och mycket mer därtill. Många vill att hemmet ska vara personligt och unikt och vill man skapa ett unikt hem så kan man göra det genom att köpa unika möbler, inredningsdetaljer och redskap som finns att hitta här. Det går att hitta produkter i de flesta prisklasser och i många olika stilar, alltifrån vintage till mer modernt. Det är ju oftast detaljerna som skapar den där unika känslan i ett hem och man behöver inte slå på stort för att få till det.

Få inspiration

Om man inte är sugen på att köpa något via hemsidan går det jättebra att bara kika runt för att få inspiration till sin heminredning. Som nämnt tidigare finns det många produkter som passar för de flesta stilar. Exempelvis finns det kristallkronor, köksmaskiner och barnmöbler. Man kan jämföra priser på sidan och sortera efter lägsta pris eller efter mest sålda produkter och hitta det man tycker passar bäst. Utnyttja gärna det breda utbudet och smidigheten att hitta bland olika produkter för att få ny inspiration. Det finns även en flik som heter Inspiration om man behöver ytterligare tips och idéer.

 

Pressansvarig:

Robin Rosada 

kontakt@inredningsshoppen.se 


Platsannonser