Annons

Annons

Ny delägare på Westermark Anjou

Advokatfirman Westermark Anjou har glädjen att meddela att Rasmus Fahlén inträtt som ny delägare i firman. Rasmus kommer närmast från Mannheimer Swartling Advokatbyrå, där han under många år har arbetat med finansiering i ett brett perspektiv och med särskilt fokus på Debt Capital Markets. Som delägare hos Westermark Anjou kommer Rasmus att leda firmans arbete med att bygga upp ett team för kvalificerad rådgivning om finansiering.

”Vi är förstås väldigt glada över att Rasmus valt att söka sig till oss. Vi har länge önskat komplettera vår aktiemarknadsrättsliga praktik med rätt person för rådgivning om obligationer och andra skuldinstrument. Rasmus har ett särskilt fokus inom detta område och kommer genom sin breda erfarenhet även bidra med sin kunskap inom till exempel förvärvs- och rörelsefinansiering samt finansiella omstruktureringar. Vi uppskattar också att Rasmus aktivt tar del i utvecklingen av den svenska obligationsmarknaden och dessutom undervisar inom sitt verksamhetsområde. Rekryteringen av Rasmus är ytterligare ett steg i advokatfirmans strategi att genom kvalitet utvidga verksamheten till fler rättsområden. Rekryteringen är också ett styrkebesked för oss som organisation och för de värderingar vi står för”, säger Jonathan Clauss, Managing Partner för Westermark Anjou.”Firman, som är ett True Partnership, är solitt byggd på kvalitet och med långsiktigt hållbara värderingar. Mina kollegors starka närvaro på såväl kapitalmarknaden som i akademin har ett stort värde för våra klienter. Jag ser mycket fram emot att fortsätta leverera juridisk rådgivning i toppklass hos Westermark Anjou”, säger Rasmus Fahlén.

 
Rasmus Fahlén

Westermark Anjou är en affärsjuridisk advokatfirma med inriktning mot bolagsrätt och bolagsstyrning, corporate governance, kapitalmarknad, tvistlösning, fastighets- och hyresrätt, finansiering, företagsöverlåtelser, kommersiella avtal, immaterialrätt, marknads- och medierätt samt IT-rätt. Vi lämnar råd till inhemska och internationella företag och organisationer. Vi gör det komplexa enkelt! www.westermarkanjou.se

Advokatfirman Westermark Anjou AB
Box 16030, SE-103 21 Stockholm, Sweden, Sergels torg 12
Tel +46 8 441 91 00, Fax +46 8 441 91 01, www.westermarkanjou.se