Annons

Annons

NY DELÄGARE PÅ WESTERMARK ANJOU

Advokatfirman Westermark Anjou har glädjen att meddela att Niclas Lifsten inträder som ny delägare i firman. Niclas kommer närmast från en tjänst som delägare vid AG Advokat, där Niclas arbetade med fastighets- och hyresrättsliga frågor. Dessförinnan har Niclas varit verksam som bolagsjurist på Vasakronan samt som advokat vid annan advokatbyrå. Som delägare hos Westermark Anjou kommer Niclas att leda firmans arbete med att bygga upp ett team för kvalificerad fastighets- och hyresrättsrättslig rådgivning.

”Vi är förstås väldigt glada över att Niclas valt att söka sig till oss. Niclas har en mycket solid bakgrund från fastighetsbranschen, en stor erfarenhet av kvalificerad rådgivning inom fastighets- och hyresrätt och ett spännande kontaktnät. Rekryteringen av Niclas är ett steg i advokatfirmans plan att utvidga verksamheten till fler rättsområden. Rekryteringen är också ett styrkebesked för oss som organisation och för de värderingar vi står för. Vi är mycket glada att Niclas valt att ansluta sig till oss”, säger Jonathan Clauss, Managing Partner för Westermark Anjou.

Niclas Lifsten

”Efter 20 år som praktiskt verksam inom fastighetsrätten är det oerhört inspirerande att få vara med från start och bygga upp en fastighets- och hyresrättsverksamhet på Westermark Anjou. Jag kommer till en advokatfirma med stark kunskapsbas och många framstående jurister inom sina respektive rättsområden. Det är också en modern advokatfirma med sunda värderingar och en spännande framtidsvision. Jag ser fram emot att få verka i den miljön och att vara med och bidra till en fortsatt positiv utveckling”, säger Niclas Lifsten.

Westermark Anjou är en affärsjuridisk advokatfirma med inriktning mot bolagsrätt och bolagsstyrning, corporate governance, kapitalmarknad, tvistlösning, fastighets- och hyresrätt, företagsöverlåtelser, kommersiella avtal, immaterialrätt, marknads- och medierätt samt IT-rätt. Vi lämnar råd till inhemska och internationella företag och organisationer. Vi gör det komplexa enkelt!