Sponsrat Sponsrat

Nu finns Hello Bomshell hårsalong i Göteborg

Uppdaterad 2019-06-26
Publicerad 2019-06-26

Om du har missat att Sveriges allra bästa på löshår finns i Göteborg så ska du skynda dig till Linnegatan 11. Där finner du Clara och Hello Bombshell. Du kommer in som du och kliver ut som en sensation. Med hög kvalitet på hår och lång erfarenhet av styling så kan Hello Bomshell hjälpa dig att få den rätta känslan.


Äkta löshår i alla nyanser


En av anledningarna till att extensions från Hello Bomshell blir så bra är att de använder äkta hår som är minimalt behandlat. Det betyder inte bara att du lätt kan välja färg och stil. När du väl har fått din hårförlängning så kan du lita på att den håller så länge som bara möjligt. Detta oavsett om du väljer en insättning för en fest eller för flera månader.


Inget trassel!


Hello Bombshell jobbar med sitt eget löshår som betecknas som Remy. Det betyder att det rör sig om helt naturligt hår där alla hårstrån ligger i samma riktning. Resultatet är att du slipper trassel. Det är också en anledning till att din hårförlängning kan räcka mycket längre. Den förblir fin trots att du sköter ditt hår som vanligt.


Få experthjälp när du vill få det perfekta håret


Det går att beställa Hello Bomshell löshår online men om du befinner dig i Göteborg så ska du inte missa möjligheten att få experthjälp. Det är en helt annan sak att få löshåret insatt av vana händer. Du får ju även styling så att frisyren blir precis som du hade tänkt dig, kanske ännu bättre!


Den nya butiken är öppen på vardagar mellan 10.00 och 18.00 och mellan 11.00 och 16.00 på helger. Det är klart att du bara kan dyka upp. Men ett tips är att boka i förväg. Hello Bombshells duktiga stylister och frisörer blir snabbt uppbokade.
Du kan läsa mer om Hello Bombshells unika koncept på https://hellobombshell.se

Platsannonser