Annons

Annons

Nu blir Årets Sparränta ännu högre

Nordax höjer idag räntan på Sparkonto Xtra i Sverige till 0,95 % (tidigare 0,85 %).

I slutet av 2018 mottog Nordax Privata Affärers pris Årets Sparränta i Sverige för Sparkonto Xtra, ett flexibelt sparkonto med fria uttag och rörlig ränta. Nu förbättras villkoren för kontot ytterligare.

”Sedan Nordax vann Privata Affärers pris innan jul har vi nu genomfört två ytterligare förbättringar av erbjudandet. Vi har höjt räntan och sänkt minsta insatta belopp till 10 000 kronor – för att fler kunder ska få tillgång till en riktigt bra sparränta”, kommenterar Andreas Frid, marknads- och kommunikationschef.

Samtliga Nordax sparkonton omfattas av den statliga insättningsgarantin. Läs mer på https://www.nordax.se/spara/sparkonto-xtra.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Andreas Frid, Marknads- och Kommunikationschef, tfn: 0705 29 08 00 eller andreas.frid@nordax.se 

Om Nordax

Nordax Bank är en ledande specialistbank i Nordeuropa som ägs av Nordic Capital Fund VIII och Sampo. Vi har idag drygt 160.000 privatkunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Vi är en specialistbank som genom ansvarsfull kreditgivning hjälper människor att göra genomtänkta val för ett liv de har råd med. Vi är ett flexibelt komplement till storbankerna. Istället för kvantitet har vi specialiserat oss på ett fåtal produkter som vi kan bäst – privatlån, bolån och sparkonton. Under 2018 träffade Nordax en överenskommelse om att förvärva Svensk Hypotekspension, som är specialister på så kallande kapitalfrigöringskrediter. Nordax har cirka 200 anställda som arbetar från ett centralt kontor i Stockholm. Kreditbedömningsprocessen är en av Nordax spetskompetenser, den är grundlig, sund och datadriven. Nordax kunder är finansiellt stabila kunder. Per 30 september 2018 uppgick utlåningen till allmänheten till 14,9 miljarder kronor och inlåningen till 10,7 miljarder kronor. Läs mer om Nordax på www.nordaxgroup.com/se.