Annons

Annons

New Media Publishing gör uppslagsverk för företagare!

Uppslagsverk på nätet är något som New Media Publishing satsar på. Det handlar om att komma med enkla konkreta svar och beskrivningar på, för företagare, vanligt förekommande begrepp.

New Media Publishing är i full gång med att bygga ut sina uppslagsverk för företagare och ekonomer. Initialt handlar det om Bokforingslexikon.se och Bolagslexikon.se. Olle Lundell är en i teamet som står bakom satsningen.

  • Många av sökningarna kring företagande och bokföring som görs i sökmotorer är frågeställningar som är relaterade till när, vem, hur eller varför något skall göras. Här ser vi ett tydligt värde att tillföra genom att leverera enkla korta och koncisa svar till frågan.
  • Trafiken man kan få är potentiellt väldigt intressant då man kan koppla frågeställningar till de flesta besökarna som kommer till sidorna. Den identifiering och segmentering vi kan göra i nästa steg blir värdefull.

Uppslagsverken är en del av en serie webbportaler som New Media Publishing producerar som ämnar förenkla tillvaron för, primärt, företagare och ekonomer.

För mer information,