Sponsrat Sponsrat

Malmstolen - En bra ergonomisk investering för det moderna kontoret

Har du valt att investera i en ny bra ergonomisk kontorsstol och tittat på Malmstolen

Uppdaterad 2021-04-12
Publicerad 2021-03-31

Då har du med största sannolikhet hittat rätt. Malmstolen har flertalet olika modeller. Så att hitta en modell som passar just dig är inte några problem.

Malmstolens signum är DUX sits som är samma mjuka men spänstiga fjädrar som är i DUX sängarna. Den Klassiska och exklusiva Malmstolen 4000 har hängt med längst och är även en av de mest avancerade stolarna. Stolen är utrustad med en unik knäledsgunga vilket gör att du kommer känna av det följsamma ryggstödet. Det sitter även 4 stycken elastiska band i ryggen som går att justera efter din rygg för att du skall få maximalt stöd.  SAAR som står för Stöd, Avlastning, Avslappning och Rörelse är ett uttryck Malmstolen arbetar efter för att vi skall vara rörliga och inte bli statiskt sittande i stolen.

 Alla det ergonomiska funktionerna man behöver finns för att kunna ställa in stolen så den passar just dig. Andra stolar som finns i sortimentet från Malmstolen är 7000 Wide som passar dig som är längre och större än snittet.

Den nya stolen R4 Active är den ergonomiska kontorsstolen som passar mycket bra på aktivitetsbaserade arbetsplatser. Stolen har en avancerad självinställande gungmekanism som gör att stolen är väldigt enkel att hantera. Den enda spaken som finns är till för att höja och sänka stolen.

Alla stolarna från Malmstolen går att välja många olika tyger och kulörer på.

Det finns även flertalet tyger och kulörer som går att få med expressleverans för dig som måste ha stolen snabbt. På cirka 5-7 arbetsdagar har du stolen levererad till kontoret eller hemmakontoret.

Det finns även många andra val att göra på det olika stolsmodellerna. Man väljer sin grundstol och lägger sedan till ex. armstöd, nackstöd och DUX. Detta för att du som kund ej skall behöva betala för en fullutrustad kontorsstol om behovet ser annorlunda ut.

10 års garanti borgar för att du kommer ha stolen lång tid framöver.

Vi på Aktiv Miljö hjälper dig gärna att pröva ut och välja det val som passar just dig.

 

Pressansvarig:

Daniel Nord

Aktiv miljö

Platsannonser