Sponsrat Sponsrat

Lånlågränta.se lanserar sajter på nya marknader

Jämförelsesajten Lånlågränta.sehar genom sin lättanvända och informativa tjänst guidat många privatpersoner i Sverige till att göra förnuftiga val på lånemarknaden. 

När världen nu går en tuff ekonomisk framtid till mötes väljer sajten att expandera för att nå ut till ännu fler.

Med nya nordiska versioner av sajten, samt en jämförelsetjänst som fokuserar på företagslån hoppas man kunna bidra till att trygga ekonomin för flerbåde privatpersoner och företag.

Uppdaterad 2020-04-06
Publicerad 2020-04-06
Jämför långivare i tre steg

Lånlågränta.se har länge varit inriktade på konsumentupplysning inom allt som rör lånemarknaden, och varvat svar på vanliga frågor med artiklar och en jämförelsetjänst där privatpersoner enkelt får en överblick på vilka långivare som erbjuder lägst ränta för olika typer av lån.

I tre steg går man från önskat lånebelopp till att jämföra lånevillkor och sedan välja någon av de långivare som erbjuder lån av den typen som man är ute efter, exempelvis blancolån, bolån eller billån. 

Lånlågränta.se samarbetar med flera olika långivare, men är samtidigt även inriktade på att vara en tjänst som har en konsumentupplysande funktion.

Genom lättillgänglig information om olika lånetyper och vad det finns för fördelar, nackdelar och alternativ, så vill sajten erbjuda en helhetstjänst inom allt som har med lån att göra. 

På så sätt ges besökaren möjlighet att skaffa sig ett så bra beslutsunderlag som möjligt, utan att behöva lämna sajten.

Expanderar till nordiska grannländer

Under oroliga ekonomiska tider funderar vi alla naturligtvis över vår ekonomi och hur vi på bästa sätt kan rusta oss för att komma ur en ekonomisk kris utan att ha blivit allt för skadade privatekonomiskt.

Att sajter som handlar om privatekonomi och lån därför ser en ökning av trafik under coronakrisen är inte överraskande. 

Detta belyser hur viktigt det är med konsumentupplysning i oroliga tider, och är en anledning till att Lånlågränta.se snabbade på lanseringen av sin tjänst även till sina nordiska grannländer. 

Upplägget på Lånlågränta.se är sig likt även på de nordiska systersajterna, med informativa artiklar och jämförelse mellan respektive lands långivare. 

De nylanserade nordiska sajterna hittas på adresserna:

För de nordiska lånemarknaderna har man nu lanserat Lavesterente.dkLavrente.org och Lainankorko.fi Teamet bakom sajterna är samma som lansera Lånlågränta.se

Introducerar även jämförelse av företagslån

Många entreprenörer och företag drabbas tyvärr nu hårt av coronakrisen. För många företagare är det stressande tider, där inkomster som man räknat med inte kommer att realiseras, och stor osäkerhet råder om när våra samhällen kommer att återgå till normaltillståndet. 

Det är långt ifrån alla som klarar att hålla verksamheten levande en längre period utan nya inkomster och därför tittar många företag på möjligheterna att säkra ekonomin för en period genom att låna pengar.

Lånlågränta.se har alltid riktat sig främst till privatpersoner, men väljer nu att även introducera möjligheten för företag att använda sig av jämförelsetjänsten, i en anpassad version som jämför långivare till företag.

På så sätt hoppas man kunna dra sitt strå till stacken för att hjälpa företag att överleva genom att hitta långivare som kan erbjuda lån till bra villkor.

Kontakt för mer information:

Epost: info@lanlagranta.se

Platsannonser