Sponsrat Sponsrat

Lånasmart.com hjälper verksamheter med finansiering

Det är många gånger svårt för småföretag att få lån från banken. Det finns dock många metoder att ta till för att jämna ut toppar och dalar i verksamhetens kassaflöde. När oväntade situationer dyker upp kan det plötsligt behövas extra kapital. Vart vänder man sig då?

Uppdaterad 2020-04-10
Publicerad 2020-04-10

Bara under det senaste året har flera nya företagslån lanserats på internet, och en anledning kan vara att det idag är svårt för egenföretagare och småföretag att få lån beviljat från banken. Det finns många typer av finansiering att välja mellan och det är inte alltid det lättaste att hitta rätt finansiering till företaget. Då det idag också finns oändligt många aktörer på marknaden för företagslån är det essentiellt att man jämför olika alternativ för att säkerställa att man får de bästa lånevillkoren.

När behövs ett företagslån?

När det dyker upp situationer där det behövas extra medel för att kunna genomföra nödvändiga investeringar som marknadsföring eller nyanställningar, kan ett företagslån vara en smart lösning. Kapital är nämligen en avgörande faktor för att en verksamhet ska kunna växa och leva upp till sin fulla potential. Ett företagslån från bank eller kreditinstitut kan med fördel användas för att betala tillbaks krediter eller dyrare lån eller för att täcka upp kortsiktiga fluktuationer i kapitalflödet. Företagslån är därför ett praktiskt sätt att få tillgång till extra kapital för verksamheten.

Ett företagslån kan man ansöka om oavsett bolagsform, men i vissa fall är lånet villkorat med säkerhet eller borgen. Företagslånet kan vara allt från ett par tusenlappar till sjusiffriga belopp, beroende på verksamhetens omsättning och kreditvärdighet. 

Om Lånasmart.com

Lånasmart.com är en jämförelsetjänst för finansiering i Sverige för konsumenter och företagare. Förhoppningen är att webbsidan skall hjälpa till och underlätta för privatpersoner och mindre företag att hitta och välja finansiering. Lånasmart.com har som ambition att bidra till att göra lånbranschen mer transparent.

Kontaktperson för Lånasmart.com:

Erik Elmqvist, info@lånasmart.com

Platsannonser