Annons

Annons

Kreatörerna som representerar Sverige i Eurobest Young Creatives


Från vänster: Felix Jörneman, Felix Gerlam, Claudia Cavalli och August Laustsen.

Claudia Cavalli, Copywriter, TBWA Stockholm och August Laustsen, Art Director, House of Radon samt Felix Jörneman, Copywriter och Felix Gerlam, Art Director, Borg & Owilli tävlar för Sverige i Eurobest Young Creatives.

Som partner till Eurobest har KOMM valt ut de team som representerar Sverige i Young Creatives. Tävlingen hålls i år i Warszawa den 22 till 24 november. 

- Det är två starka team som gick segrande ur den svenska uttagningen till Cannes Young Lions. De har rutin på det här och kommer gå för guldet, säger Nicole Lage-Vianna, projektledare på KOMM.

- Oj! Vad kul detta kommer att bli. Vi är såklart peppade och kommer att ta med oss en stor påse revanschlust vi fick med oss från Cannes i somras. Nu blir det Polen i november istället som på många sätt känns otroligt, säger Felix Jörneman, Borg & Owilli.

- Det känns otroligt stort att få representera Sverige igen, och med erfarenheten från Cannes hoppas vi på att återvända med en medalj denna gång. Det ska också bli roligt att få åka till just Polen – det är ett land vi inte brukar hänga i särskilt ofta, säger Claudia Cavalli, TBWA Stockholm och August Laustsen, House of Radon. 

Eurobest Young Creatives riktar sig till kreatörer som är 30 år eller yngre. De tävlande får 30 timmar på sig att ta fram en integrerad kampanj för en ideell organisation utifrån en given brief. Vinnarna presenteras den 24 november.