Sponsrat Sponsrat

Kosttillskottguiden.nu kommer till Danmark

Efter många år som Sveriges ledande jämförelsesite av kosttillskott lanserar nu Venerolink AB en dansk version av deras populära informations- och jämförelsesida kosttillskottguiden.nu

 

Uppdaterad 2019-05-20
Publicerad 2019-05-20

- Då intresset för den svenska sidan varit enormt, fattade styrelsen tidigare under våren beslutet att gå in i den Danska marknaden och leverera samma kvalitativa kosttillskottsguide som på den Svenska marknaden, säger Robin Johansson, VD och medgrundare av Venerolink AB som äger och driver flera hemsidor inom tränings- och hälsosegmentet.  

Hemsidan, som går under namnet http://kosttilskudguiden.dk, ger danskarna nu möjligheter att ta del av vilka produkter som är bäst, sämst, dyrast, billigast, samt lämpade för vem. Allt smidigt och snabbt på mobilen, på surfplattan eller i datorn vilken tid på dygnet som helst.

- Det finns ett enormt intresse för kosttillskott i hela Norden, berättar Robin, och vi har länge diskuterat att lansera en dansk version av kosttillskottguiden.nu. I början av 2019 tog vi beslutet att genomföra lanseringen och vi har sedan dess arbetat hårt för att få upp sidan.

Något som kosttillskottguiden.nu försöker vara tydliga med att klargöra är att kosttillskott alltid främst fungerar som komplement till den dagliga näringsförbrukningen, och inte som en ersättning. För de flesta människorna räcker det med att äta en varierad naturlig kost med fokus på basvaror för att få i sig tillräckligt med vitaminer, mineraler och övriga viktiga ämnen. Det finns dock vissa fall där brister kan uppstå, exempelvis om man äter för lite fisk, nötter och frön kan omega-3-intaget vara undermåligt.

- Syftet med våra kosttillskottshemsidor är inte att få människor att byta ut sin kost mot tillskott. Istället vill vi gärna informera och peka på att en varierad och allsidig kost kommer med flera fördelar och alltid bör prioriteras framför kosttillskott. I vissa fall kan kosttillskott däremot hjälpa avsevärt, och det är då våra jämförelsesiter kommer in i bilden, säger Robin.

Kosttillskottguiden.nu har sedan lanseringen i början av år 2017 gått från 0 till strax över 20 000 besökare per månad. En siffra som kontinuerligt har pekat uppåt.

- En av anledningarna till att vår site blivit så populär är vårt kontinuerliga arbete kring användarvänlighet samt att den besvarar många frågor som en konsument kan ha. Vi lever i ett informationssamhälle och törsten efter kunskap är större än någonsin!

Den danska lanseringen innebär att Venerolink AB nu är verksamma i tre olika länder. Utöver Sverige och Danmark har kosttillskottguiden.nu även tidigare lanserats i Norge.  

Platsannonser