Sponsrat Sponsrat

Konverteringsoptimering ökade intäkter för Buffert med 35%

Bufferts intäkter ökade med hela 35% inom loppet av en månad tack vare insatser från SEO-byrån Viseo.  

Uppdaterad 2020-06-03
Publicerad 2020-06-03

Buffert.se är en portal för den som vill ta mer välgrundade beslut när det kommer till privatekonomin. Sedan starten av Buffert.se 2016 har företaget publicerat en stor mängd artiklar om ämnen som rör privatekonomi. Buffert tog hjälp av Viseo för att få en grundlig analys av hemsidan och för att förstå vilka ändringar som ska till för att öka intäkterna. Konverteringsoptimeringen bidrog till att öka Bufferts intäkter med 35%. 

Trafiken till Buffert har också ökat avsevärt med anledning av den pågående corona-pandemin. Många svenskar vill skaffa sig en bättre privatekonomi och en bättre ekonomisk överblick. Detta visar en undersökning som försäkringsbolaget If har genomfört nyligen. Var fjärde person av respondenterna (24 procent) säger att corona har fått dem att se över sitt sparande. 23 procent svarar framöver noggrant kommer att granska sina utgifter. 

“Det är alltid en god idé att skaffa sig en översikt på sin privatekonomi. Det är väl värt mödan att lägga ner tid och kraft på att se över sitt sparande, sina inkomster och utgifter, speciellt i dessa tuffa tider. Vi har därför samlat flera läsvärda artiklar och guider på Buffert.se som en hjälp. Det kan upplevas lugnande att skaffa sig full överblick över privatekonomin”, säger Axel Hansson, pressansvarig på Buffert.se  

Att skaffa sig en hållbar privatekonomi är viktigt. Det initiala steget för att få en bättre privatekonomi är att skaffa sig en överblick om hur situationen ser ut. För att göra detta behöver du ta fram en budget över framtida inkomster och utgifter, detta är det första steget till en bättre privatekonomi. 

Om Buffert.se 

Buffert.se grundades 2016 och är en del av Buffert OÜ som fokuserar på att utbilda människor. Teamet som driver sajten har lång erfarenhet och kunskap av privatekonomi och resor.  

 

Pressansvarig:

Axel Hansson, COO
axel.hansson@buffert.se
076-550 38 67 


Platsannonser