Sponsrat Sponsrat

John Hane utses till ny styrelseordförande för Foyen Advokatfirma

Uppdaterad 2016-04-12
Publicerad 2016-04-12

Med lång erfarenhet av både Foyen och advokatbranschen är det en meriterande delägare och advokat som nu utses till ny styrelseordförande i Foyen Advokatfirma.

John Hane har arbetat med affärsjuridik på advokatbyrå sedan 1992, på Foyen sedan februari 1998 och som delägare från och med 2001. Med specialisering på offentlig upphandling och entreprenadrätt är han ansvarig för Foyens affärsområde offentliga affärer.

John Hane

-  Jag är stolt över att ha fått mina kollegors förtroende att vara styrelseordförande för Foyen, Sveriges största affärsjuridiska byrå inom projekt- och teknikrelaterad juridik. Våra medarbetare förstår våra klienters affärer tack vare sin djupa branschkunskap. Tillsammans ska vi fortsätta vårt arbete med att vara det självklara förstahandsvalet för klienter med teknikintensiv verksamhet som behöver juridisk spetskompetens, säger John Hane.

John Hane är 54 år gammal och bosatt i Stockholm. Han har under åren medverkat som rådgivare vid ett stort antal infrastrukturprojekt, varav flera med olika grader av samverkan eller partnering och varit ombud i uppmärksammade tvister. Han är också ofta engagerad som föreläsare och medförfattare till bland annat en uppmärksammad forskningsrapport som Konkurrensverket publicerade hösten 2014 om ökad innovation vid entreprenadupphandlingar.

Foyens styrelse består av John Hane, styrelseordförande, Eva Westberg Persson, Andreas Lindström, Jonas Nilsson och Peter Dyer.


För mer information kontakta

Lars Hag, VD Foyen
0733-22 84 24, lars.hag@foyen.se

Annica Hentze, Kommunikationschef Foyen
072-373 16 27, annica.hentze@foyen.se


Foyen

Foyen är en advokatfirma som redan vid starten 1987 mejslade ut tre grundpelare för verksamheten: branschfokus, affärsförståelse samt en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher och det har fallit väl ut. Vi är idag ca 80 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

Våra huvudområden är bygg- och fastighetsbranschen, teknikintensiv industri, gruv-och skogsnäring, offentliga affärer, energisektorn, miljöområdet samt branschöverskridande affärsjuridik.

Platsannonser