Sponsrat Sponsrat

Janssons Bilbärgning är en av få bärgningsfirmor som erbjuder tjänsten byte av startbatteri / bilbatteri.

Nu slipper du bärga bilen till verkstaden när du råkat få stopp på bilen – Janssons Bilbärgning byter bilbatteriet redan på plats. Starthjälp är en unik service där bilbärgningsfirman hjälper dig att få igång bilen oavsett var i Stockholm du befinner dig när olyckan är på plats. Byte av bilbatteri är en service som endast ett fåtal bärgningsfirmor erbjuder idag.

Uppdaterad 2019-07-31
Publicerad 2019-07-31
Byte av startbatteri / bilbatteri - och mycket mer än så

Det finns inget värre än att bilen plötsligt inte går att starta – alla som stått vid vägkanten eller på parkeringen med en bil som inte går att starta kan känna i igen sig i detta frustrerande scenario. Oftast måste man vänta i en hel evighet på hjälp! Men nu kan den dryga väntan på diagnos, reparation och installation i verkstad snart vara ett minne blott! Ingen vill spilla sin tid på att vänta i evigheter på en långsam bilbärgning. Det fanns ett stort behov och efterfrågan efter en bilbärgningsfirma i Stockholm som kan byta startbatteri/bilbatteri - så Janssons Bilbärgning Stockholm täcker numera detta behov.

Janssons Bilbärgning är på plats hos kunden för att fixa batteriet inom en timmes tid. De utför demontering och montering av nytt startbatteri, och står givetvis även för att ta detta till återvinningen – allt för att förenkla för kunden! Bilbärningsfirman byter batteriet direkt på plats så att kunden inte behöver tänka på att boka tid hos verkstan.

Att bilbärgningsfirman erbjuder starthjälp till fasta priser är också något som uppskattas av kunderna. Priset ges alltid i förväg så att kunden är medveten om vad det kommer kosta. Med ett fast pris blir det aldrig några dolda överraskningar för kunden.

 "Vi är stolta över att kunna erbjuda ett service utöver det vanliga och samtidigt hålla priset under snittet" säger Tischa Jansson, firmatecknare på bolaget

Janssons bilbärgning är stolta över att idag kunna erbjuda så mycket mer än bara en vanlig bilbärgningsfirma. De erbjuder nämligen en rad andra tjänster om kunden skulle behöva mer än bara batteribyte. Till exempel så kan de även byta däck på plats om detta behövs, och de kan till och med komma ut med en dunk bensin om tanken är tom. Deras mål är att kunden ska vara tillbaka på vägen igen snabbare än snabbast. De kan även bärga fordonet till verkstaden om detta skulle behövas, och de har bärgningsbilar för de flesta typer av fordon, personbilar, motorcyklar samt tunga lastbilar.

Fördelar med att ta hjälp av Janssons bilbärgning:
  • De erbjuder starthjälp och byte av bilbatteri i hela Stockholm

  • De ser alltid till att hjälpa kunden till ett fast pris.

  • De är en trygg, erfaren och kompetent leverantör med personal som har lång erfarenhet.

  • Vid bärgning har de alltid en ansvarsförsäkring.

Janssons Bilbärgning fortsätter att växa med allt fler nöjda kunder. Fram tills dagens datum har de 1,219 nöjda kunder – och fler väntas i framtiden!

Om företaget:

Janssons Bilbärgning grundades år 2017 i Upplands Väsby.

Hemsida: https://stockholmbilbargning.se/

Kontaktuppgifter:

Namn: Tischa Jansson

Telefonnummer: 08-12144181

Mailadress: Kontakt@stockholmbilbargning.se

"Vi är nöjda när kunden är nöjd" 

Platsannonser