Sponsrat Sponsrat

Inbjudan till Investerarträff i Wizzcom 3D Productions AB

Publicerad 2016-02-17

Wizzcom är ett svenskt innovationsbolag med unika 3D-lösningar som har potential att revolutionera den globala marknaden för digital skyltning (Digital Signage). Just nu pågår en nyemission i Wizzcom 3D Productions, och vill vi välkomna Dig till investerarträff för att uppleva en live demons­tration av nästa generations digitala skyltar i publika miljöer.

NÄR: 17 februari kl. 18:00 ALT 10 mars, kl. 18:00
VAR: Alströmergatan 20, Stockholm

Anmälan till investerarträff ska göras till info@wizzcom.se ,
altertanivt via kontaktformuläret på emission.wizzcom.se .

Wizzcom bjuder på lättare förtäring.

Wizzcom 3D Productions AB är uppdelad i två kompletterande affärsplattformar, som tillsammans utgör ett komplett produkterbjudande för framtidens digitala skyltning, med särskilt fokus på 3D utan behov av glasögon.

Digital skyltning (digital signage) avser marknadsföring av information och reklambudskap via digitala skärmar i publika miljöer. Jämfört med analog affischering har digitala skärmar de senaste åren lett till en betydande förhöjning av upplevelsen för konsumenter och ökade möjligheter för företag, och Wizzcom tar denna upplevelse till helt nya nivåer med sina världsunika 3D-lösningar.

Välkommen!

Staffan Hedlund [CEO]
Mobil: 0708 263 767
E-post: staffan.hedlund@wizzcom.se
Skype: perstaffan.hedlund

Wizzcom 3D är ett svenskt företag med huvudkontor i Stockholm, dotterbolag i Las Vegas och showroom i New York och i Dubai.

Verksamheten är uppdelad i två kompletterande affärsplattformar, 3D Digital Signage och 3D Production, som tillsammans utgör ett komplett produktkoncept för framtidens digitala skyltning, med särskilt fokus på auto stereoskopisk 3D (3D som går att se direkt, utan behov av speciella glasögon).

Platsannonser