Sponsrat Sponsrat

Hitta rätt robot att klippa din gräsmatta

Moneyarcher.com har tidigare undersökt allt möjligt inom området privatekonomi och konsumtionslån - alltifrån stundentens bästa spartips till undersökningar om vilken elbil som passar genomsnittssvensken allra bäst. Nu ger de sig i kast med robotgräsklipparen.

Uppdaterad 2019-10-01
Publicerad 2019-10-01

- Eftersom det är lån vi för det mesta sysslar med och inriktar oss på är det också med en slags lånvinkel vi gav oss in i robotgräsklipparen, säger Karl Johannesson på Moneyarcher. Internet är redan fyllt av alla möjliga bäst-i-test undersökningar med olika modeller av robotgräsklippare så vi insåg att istället för att publicera ÄNNU en av de där undersökningarna, så valde vi att fokusera på en mer allmän guide i vad som är bra att tänka på samt vad du bör överväga innan du köper en robotgräsklippare.

Moneyarcher.com sysslar som sagt för det mesta med lån, och särskilt då konsumtionslån, men ger sig stundom in och undersöker andra aspekter av privatekonomi, sparande och så vidare. Sällan är ambitionen att bidra med stora rubriker och mirakelkurer, utan istället har medarbetarna redan från början fokuserat sin kraft och energi på praktiska och användbara tips för den vanliga svensken. Särskilda artiklar anpassas utifrån särskilda åldergruppers behov och funderingar, såsom tips för studentens ekonomi eller barnfamiljen, och så vidare.

- Tanken är att i så hög grad som möjligt agera heltäckande ekonomisk hjälpande hand för alla möjliga slags svenskar, oavsett deras ålder eller inkomst och en massa annat som spelar in för att skilja en individ från en annan, säger Johannesson. Och det tycker jag att vi gör rätt bra. Detta fokus genomsyrar såklart även våra tips kring robotgräsklipparen.

I undersökningen ingår alltså inga recensioner av vilken modell som är att föredra framför en annan, eller något sådant. Istället ges konkreta tips på vad du bör tänka på innan du köper din robotgräsklippare, hur dina förutsättningar ser ut samt huruvida det kan vara värt att ta lån eller inte för att ha råd med din gräsklippare.

Läser mer om undersökningen gör du här.

Platsannonser