Sponsrat Sponsrat

Hitta marknadens bästa pris på relingslister hos Profillagret.se

Letar du efter nya lister till din båt?  Det kan vara rena rama djungeln att försöka navigera och hitta rätt relingslister (också kända som fenderlist eller kantlist). På Profillagret.se kommer du att hitta marknadens bästa erbjudanden , du kan spara så mycket som upp till 25%. Profillagret.se kan också att hjälpa dig hitta rätt, medans du sparar både tid och pengar.

Uppdaterad 2016-08-21
Publicerad 2016-08-21

Vad används relingslister till?

Relingslister används framför allt för att skydda din segelbåt, motorbåt eller jolle från repor och andra skador när du lägger till eller kastar ifrån land. Relingslister finns i många olika typer, former och färger samtidigt som de ger även din båt en perfekt finish! Vanligtvis monteras relingslister runt omkring hela båten. På Profillagret.se hittar du ett stort utbud av de mest använda relingslisterna.

Välj rätt relingslist för just din båt

Det är viktigt att du först och främst tar reda på vilken slags relingslist din båt har idag. Många relingslister monteras direkt in på platt skrovet, medans andra ska sitta mot en fogning av botten och topp som ger dig en kant. När du ska hitta en ny relingslister till din båt är det därför väldigt viktigt att mäta tjockleken på kanten, så att du hittar en relingslist som kan gapa över den för att det ska passa till  just din båt.

Material

De flesta  relingslister produceras idag i antingen PVC eller EPDM-gummi, och det är även dessa du ska hålla utkik efter när du ska beställa nya relingslister. Alla relingslister hos Profillagret.se är sjövatten godkända, så att du ska kunna lita på att de kommer att hålla i många år och att de uppfyller dina krav på kvalité.

I katalogen kommer du att kunna hitta precis den relingslist som passar till just din båt. Och om du inte kan hitta den relingslist du söker efter så är det bara att kontakta kundtjänst på telefon: +46 107 502 360 eller melj: info@profillagret.se så får du hjälp direkt!

Om Profillagret.se 

Profillagret.se är en bransch ledande nätbutik som säljer gummilister och profiler för många olika ändamål. Profillagret.se har direkt kontakt med fabriker över hela världen och kan också producera speciella gummiprofiler på beställning om mängden är tillräckligt stor.

Platsannonser