Sponsrat Sponsrat

Hitta Kreditkortet ska lista det bästa kreditkortet för 2021

Uppdaterad 2020-12-08
Publicerad 2020-12-08

TribuSoft fortsätter aktivt att bygga ut deras portfolio av jämförelsetjänster.

Flaggskeppet som ska jämföra kreditkort heter Hitta Kreditkortet berättar Alexander M. Sandvik. Ambitionen med webbplatsen är att den ska bli Sveriges största jämförelsetjänst för kreditkort. Vi har under 2020 etablerat webbplatsen och sett väldigt bra resultat på kort tid.

Syftet är att ranka det bästa kreditkortet för 2021, samt under 2021 erhålla titeln Sveriges största jämförelsetjänst för kreditkort sett till trafik.

Vi har från start valt ut de bästa kreditkorten på marknaden och valt aktivt att begränsa jämförelsen för kreditkorten. Detta för att vi vill behålla en genomgående hög kvalitet av kreditkort på webbplatsen.

Strategin för webbplatsen kommer vara annorlunda till skillnad från våra andra jämförelsetjänster som TribuSoft driver.

Fokus kommer ligga på On-page och webbplatsen i helhet. Vi har ambitionen att bygga den bäst lämpade jämförelsetjänsten för konsumenter som aktivt letar efter ett nytt kreditkort.

Vi kommer förfina produkten hela tiden och skapa en plats där människor ska kunna vända sig för objektiv information från andra kreditkort användare så väl kunna ta del av vårt innehåll som vi skapar.

Under första kvartalet i 2021 kommer vi lansera uppdateringar frekvent som har till syfte att vidareutveckla tjänsten.

Som tidigare nämnt kommer uppdateringarna innehålla nya verktyg och ny funktionalitet där kunden är i fokus.

Om TribuSoft

TribuSoft är en SEO-byrå som är besitter spetskompetens inom sökmotoroptimering (SEO). Genom vår interna metodik och process för att driva SEO har vi lyckats väl inom svåra affiliate segment här i Sverige och har som ändamål att fortsätta skapa jämförelsetjänster som har till syfte att hjälpa konsumenter att hitta rätt produkt eller tjänst för dennes enskilda situation.

Hitta Kreditkortet är ett fantastiskt exempel på hur god webbutveckling ser ut. Där SEO finns med i arbetet redan från att den första raden kod skrivs.

Platsannonser