Sponsrat Sponsrat

Heroes of Warland: Framsteg med nya versionen

Nitro Games offentliggör framsteg med nya uppdateringar av Heroes of Warland.

Uppdaterad 2019-09-17
Publicerad 2019-09-17

Den nya versionen av Heroes of Warland utvecklas väl i linje med lagd plan, där de nya uppdateringarna visar på förbättrad prestanda.

Tidigare i år lanserade Nitro Games en ny version av spelet, som introduceras genom en rad uppdateringar med start under sommaren 2019 och med fortsättning under resterande del av året.

“Vi startade som planerat utrullningen av den nya versionen av Heroes of Warland under sommaren. Den första versionen introducerades under juli med ett nytt grafiskt utseende, samt inte minst med vår nya spelmotor för shootingspel som vi utvecklat under första halvåret i år. Den nya spelmotorn förbättrar både prestandan i Heroes of Warland och används i våra nya projekt. Data från de första uppdateringarna visar att vi är på rätt väg med systematiska förbättringar på prestanda för varje uppdatering” säger Jussi Tähtinen, VD och medgrundare Nitro Games.

Framöver fortsätter vi genomföra vår plan för Heroes of Warland vilket innebär en rad med uppdateringar. Planen är att utveckla spelet steg för steg mot en uppskalningsfas i USA och Europa. Parallellt med detta arbetar Nitro Games tillsammans med Netmarble EMEA för att förbereda en “soft launch” i Mellanöstern.

“Vi känner oss trygga med vår plan framöver, stärkta av en god utveckling hitintills” avslutar Jussi Tähtinen.

Detta Pressmeddelande skickas även ut på engelska, vilket är Bolagets officiella informationsdokument till marknaden och myndigheter och det dokumentet har företräde vid eventuell tolkning.

Platsannonser