Sponsrat Sponsrat

Hamilton förstärker teamet ytterligare

Hamilton fortsätter sin satsning mot den mest ansedda och eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren i Sverige genom rekryteringarna av Andreas Edenman, Nicklas Hansen och Emil Hedberg som nya partners. Rekryteringarna kompletterar övergången av hela Ashurst Stockholms team till Hamilton och förstärker erbjudandet ytterligare inom fastighetsrätt, arbetsrätt och kapitalmarknadsrätt.

Uppdaterad 2016-07-01
Publicerad 2016-07-01

Nicklas Hansen ansluter från Grönberg Advokatbyrå och blir ansvarig partner för Hamiltons fastighetsrättsgrupp. Andreas Edenman blir partner i Hamiltons arbetsrättsgrupp och har närmast varit chefsjurist vid Industriarbetsgivarna. Från Roschier ansluter Emil Hedberg som blir ny partner i kapitalmarknadsgruppen.

”Vi fortsätter rita om kartan på den svenska advokatmarknaden. Genom rekryteringarna av Andreas, Nicklas och Emil stärks ytterligare spetsen i vårt erbjudande mot marknaden”, säger Thomas Nygren, styrelseordförande.

”När vi rekryterar är det centralt att hitta medarbetare som utöver marknadsledande expertis även delar vår syn på vilka värderingar som ska genomsyra verksamheten. De ska ha rätt inställning helt enkelt. Med Andreas, Nicklas och Emil får vi tre nya partners som levererar högsta kvalitet och som verkligen brinner för sina respektive uppdrag. Tillsammans kommer de bidra till att förverkliga visionen som den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige”, säger Johannes Ericson, Managing Partner.

Platsannonser