Sponsrat Sponsrat

Göta Energi erbjuder ett nytt prisvärt och rörligt elavtal

Genom att välja ett rörligt elavtal får kunder ett elpris som följer elbörsens utveckling, med ett av de lägsta påslagen på elmarknaden. Elbolaget Göta Energi har nu lanserat Spot On, vilket är deras mest prisvärda elavtal.

Uppdaterad 2020-11-17
Publicerad 2020-11-17

En undersökning som Göta Energi har gjort visar att billig el är något av det viktigaste när svenskarna väljer elbolag. Detta var därmed en viktig faktor när det Göta Energi plockade fram deras elavtal Spot On.     

  • Idag är Göta Energi en av Sveriges största utmanare på elmarknaden. På bara några få år har vi blivit det elbolag som har växt mest i landet, vilket framför allt beror på prismedvetna kunder. Med lanseringen av vårt mest prisvärda elpaket Spot On, utmanar vi den svenska elmarknaden med ett av marknadens lägsta påslag, säger pressansvarig på Göta Energi.

Fördelar med rörligt elavtal

 

När man väljer ett rörligt elpris finns det goda chanser för att komma ned i kostnader för sin elförbrukning. Den som äger att småhus med elvärme kan spara tusenlappar varje år med ett rörligt avtal. När man väljer ett rörligt elavtal får man därmed ett elpris som följer elbörsens utveckling. Med Spot On får man dessutom ett av marknadens lägsta påslag.

Ett rörligt elpris varierar en del över året beroende på både tillgång och efterfrågan av el. Historiskt sett har denna typ av elpris visat sig vara det mest prisvärda alternativet över tid. 

-  Varje månads rörliga pris för el sätts i efterhand och där priset motsvarar Göta Energis inköpspris för den föregående månaden, med enbart 1 öre påslag, säger pressansvarig.

Om Göta Energi

 

Göta Energi har innovativa produktkoncept för prismedvetna kunder. Göta Energi hör till landets fjärde största elhandelsbolag. Med deras förmånliga elpaket bevisar de att de är det enkla valet för kunder som uppskattar billig el.

Pressansvarig 

Frida Engström

info@prdirekt.se

Platsannonser