Sponsrat Sponsrat

Gör ert sexliv mer spännande

Ibland känns det kanske som om ert sexliv går på ren rutin. Det är inget fel med det, men ibland kan det vara läge att göra något åt saker. Det finns en massa olika saker att göra, för att göra sexlivet lite mer spännande. Det är dels att köpa sexleksaker, men det kan även omfatta att testa helt nya saker med varandra. Ett sätt är att tänka på sex på annat sätt. Att testa att ha det, helt utan penetration. Utan det, så krävs det att ni båda funderar på vad ni kan göra, för att den andra ska ha det skönt ändå.

Uppdaterad 2020-11-24
Publicerad 2020-11-10
Var tydligare med vad du tycker är skönt

Många kanske inte talar om vad de gillar i sängen. Men det är bra att låta din partner veta exakt vad det är du vill ha och behöver. Köp sexleksaker och testa er fram. Tala med din partner om vad du behöver för att få en orgasm, eller visa det om du har svårt att prata om det. Just att köpa en vibrator är inte fel, då det kanske är den bästa investeringen du kan göra för ditt sexliv. Med en sådan är det bra sex, både på egen hand och med din partner. Köp sexleksaker här. Det finns för både honom, henne och båda!

Testa att ha sexförbud

Det kanske låter konstigt att ha sexförbud som ett sextips. Men det kan göra en hel del för ert sexliv. Låt även bli att på egen hand då använda sexleksaker. Att inte få ha sex kan öka lusten. Det passar bra för par som kanske tappat gnistan lite. Börja första veckan med att inte ha någon sex alls. Sedan vecka två kan ni få smeka varandra, men låta bli de erogena zonerna. Vecka tre kan ni göra det, men undvika att det hela leder till en penetration. Sedan vecka fyra, så är det fritt fram att göra det ni vill. Kanske köpa sexleksaker online och använda på varandra, eller bara njuta av varandra!

Fler bra tips

En sak ni båda kanske behöver öva er mer på är att se på er själva som sexiga. Allt för många tänker på hur de ser ut, under akten. Det kan förstöra en hel del. Hänge er åt varandra och känn er sexiga. Din partner tycker ju det, så även du bör tycka det om dig själv! Ett annat tips är att sluta jaga efter orgasmen. Det kan leda till att ni båda två får prestationsångest. Dock kan det hjälpa en hel del med att beställa sexleksaker och använda, för det gör det lite enklare. Sedan, se till att prata med varandra, berätta om era fantasier för varandra och testa om ni kan göra det tillsammans. Sedan är det bra att låta sovrummet vara en helt mobilfri zon. Det är en plats där ni ska ägna er åt varandra och inte åt sociala medier! Förhoppningsvis ska dessa tips göra att ni får ett bra mycket mer spännande sexliv tillsammans.

Platsannonser