Sponsrat Sponsrat

Gör dig klar för vanlivet med stil med Easy Camp

Uppdaterad 2020-02-18
Publicerad 2020-02-18

Äventyr, frihet och chansen att utforska var som helst och överallt. Vanlivet är fantastiskt – och det tar världen med storm. 
En snabb sökning efter #vanlife eller #vanlivet på Instagram visar hur populärt denna typ av resande har blivit. Det är så trendigt (vi talar om miljontals träffar) att det fått ett eget smeknamn och blivit en livsstil mängder av äventyrare väljer. Husbilslivet älskas lika mycket av helgvandrare som äventyrare och livsstilsresenärer och resan blir lika spännande som målet.

Det är lätt att förstå fascinationen. Ett episkt vanliv får sitt bränsle från lusten att utforska och ger en otrolig känsla av frihet. Det finns inga tidtabeller, inga gränser och inga restriktioner. Bara äventyr runt varje hörn. Vakna upp bredvid en sjö, somna i en skog, ta dig upp i bergen eller kör längs kusten. Möjligheterna är oändliga. Allt som behövs är en van, några få ägodelar och ett öppet sinne. Utrymmet kanske är begränsat, men upplevelsen är fantastisk.  

Nyckeln till ett njutningsfullt vanliv är lätt packning och flyt under resan. Detta är ofta enklare sagt än gjort, beroende på att förvaring alltid blir en fråga när en van blir ett hem. Även småsaker som souvenirer längs vägen tar upp värdefullt utrymme i en redan sprängfylld van. 

Det är då Easy Camps busstält gör hela skillnaden. Det är bara att sätta fast busstältet på sidan av bussen, så är det klart! Rum att sträcka ut sig och ha som förråd på ett snabbt och enkelt sätt. Fantastiskt som sol- och regnskydd, busstälten är fantastiskt användbara. De kan användas som matrum, spelrum, sovrum, yogarum, provisorisk bar, förvaring av hyrcyklar eller surfingbrädor och mycket mer. Vad som gör dem ännu bättre är att de kan användas som ett fristående tält. Och då kan man köra iväg med bussen på en dagstur utan att förtältet påverkas. När det är dags att åka vidare packar man snabbt ihop tältet i en lite säck för enkel förvaring inne i bussen.

Välj bland tält med vanliga pinnar och lufttält, det finns något för alla äventyrsresenärer. Easy Camps uppblåsbara busstält Guard Air är perfekt eftersom det sätts upp mycket snabbt, på bara några sekunder med sin självuppblåsande design. Tömningen på går lika fort, så här går ingen tid förlorad. Framdörren kan dubblas som ett förtält för omedelbar skugga varma dagar, medan dubbelfönstren levereras med fördragbara gardiner för insynsskydd på natten. 

För den som föredrar det klassiska förtältet med stänger blir Easy Camps Shamrock en fristående tunnelkonstruktion med massor av utrymme. Förtältet är lätt att sätta upp tack vare de redan vinklade glasfiberstängerna och fyllt med funktioner. Fyra gardinförsedda fönster ger ljus under dagtid och insynsskydd nattetid. Den stora dörren på framsidan kan vikas ut som ett skydd, medan sidoventilationerna håller tältet friskt och bekvämt. 

"Easy Camps busstält är ett fantastiskt sätt att skaffa mer utrymme utan att behöva skaffa större buss eller husbil", säger Christoffer Stjernholm, produktchef hos Easy Camp. "Det löstagbara förtältet ger resenärerna större frihet att komma och gå som de vill. Det innebär också att resenärerna får ett extra utrymme att vara i. Till exempel kan en person stanna kvar på campingen i det fristående busstältet medan resten drar iväg för att handla." 

Så snåla inte med utrymmet när äventyret lockar. Ut på vägen med stil och njut av det bästa vanlivet med Easy Camp. 

Kommentar till redigerare 
Alla bilder (högupplösning eller till webben) i samnhang med detta pressmeddelande kan laddas ner från https://bit.ly/3briyDn (copyright by Oase Outdoors ApS).

Links
Varumärkeswebbplats: easycamp.com/sv-se
Easy Camp Busstält: easycamp.com/sv-se/webshop/busstalt
Easy Camp Uppblåsbara busstält: easycamp.com/sv-se/webshop/busstalt/uppblaasbara-busstalt
Easy Camp Busstält med stänger: easycamp.com/sv-se/webshop/busstalt/busstalt-med-stanger
Easy Camp Shamrock (kr 3 469,95): easycamp.com/sv-se/webshop/busstalt/busstalt-med-stanger/shamrock
Easy Camp Guard Air (kr 8 684,95): easycamp.com/sv-se/webshop/busstalt/uppblaasbara-busstalt/guard-air

Easy Camp är registrerade varumärke.
    

Platsannonser