Sponsrat Sponsrat

Golvslipningstockholm.se - Tydlig ökning av offertförfrågningar för golv- och väggbeklädnader av keramik

I spåren av pandemin är det många svenskar som passat på att renovera i sina hem. Under våren förra året när pandemin försatte hela världen i ett stillastående läge syntes en markant ökning av svenskarnas renoveringsvilja. Golvslipningstockholm.se såg ett uppsving av offertförfrågningar vad gäller olika keramik-projekt.

Uppdaterad 2021-03-25
Publicerad 2021-03-25

Företaget Golvslipningstockholm.se har lång erfarenhet av att lägga golv. Under 2020 såg företaget en ökning av offertförfrågningarna för golv- och väggbeklädnader av keramik. Kakelsättare i Stockholm som kan hjälpa till med bl.a. kakelsättning för badrumsrenovering, eller köksrenovering blev snabbt otroligt eftertraktade.

Enligt Statistikmyndigheten SCB:s siffror så omsatte handeln med vvs- och byggvaror, färg samt elartiklar drygt 18,6 miljarder kronor i landet under perioden mars-maj 2020. Detta är en stor ökning jämfört med motsvarande period 2019 då siffran hamnade på 16,3 miljarder kronor. Utöver detta så spenderade svenskarna hela 7,8 miljarder kronor på de så kallade ROT-avdragsberättigade tjänsterna. Renoveringsindex steg alltså med hela 3,0 procent under perioden mars–maj.

  • Trots att pandemin har inneburit en tuffare ekonomi och orostider för många personer syns det tydligt att flertalet svenskar använt tillfället till att renovera i hemmet. Vi såg en stor ökning av offertförfrågan under förra året, speciellt vad gäller golv- och väggbeklädnader av keramik och detta är något som verkar hålla i sig också under 2021, säger pressansvarig på Golvslipningstockholm.se
     

Det var framför allt förfrågningar om renoveringar i badrum och kök som ökade hos Golvslipningstockholm.se, men även flera privatpersoner som ville ha hjälp med att kakla sina utomhusprojekt.
 

  • Vi har väldigt skickliga yrkesmän och hantverkare som kan hjälpa till med installationen och det är kul att fler och fler upptäcker våra tjänster. Framförallt så är det viktigt att låta en professionell yrkesman ta hand om kakel när det kommer till badrum. Den stora fördelen med vår tjänst är att personer får en kostnadsfri offert från oss, så att de får en bra översikt om den totala kostnaden före de tar sitt beslut, säger pressansvarig.

 

Presskontakt:

Frida Engström

Info@prdirekt.se 

Platsannonser