Sponsrat Sponsrat

GardenHome.se hjälper konsumenter att ta bättre köpbeslut

I dagens uppkopplade värld blir det allt vanligare att konsumenter använder sig av nätet för att hitta rätt information när de ska handla. Internet är en riktigt djungel och många gånger kan vara en utmaning att hitta det man söker. GardenHome.se vill nu underlätta för konsumenter att hitta det dem söker inom hem & trädgård.

Uppdaterad 2020-04-02
Publicerad 2020-04-02

Gardenhome var tidigare en webbshop med allt inom hem och trädgård. Idag har de valt att satsa på att bli en bäst-i-test-sajt. Företaget vill underlätta för konsumenter att skaffa sig en bättre översikt över produktutbudet så att de lättare kan ta ett smart beslut innan de handlar.

GardenHome utför alla sina produkttester själva och testar allt i verkligheten så som produkterna är tänkta att användas. GardenHome använder sig av testpersoner som är experter inom olika områden och har god kompetens och erfarenhet av produktutvärdering. Samtliga produkter används och testas precis så som de är avsedda att användas för att avspegla vekligheten. För en så bred och rättvis sammanställning som möjligt så listar de även tester från olika sajter och expertforum.

  •  Alla våra tester pågår under en längre tidsperiod för att kunna ge en tillförlitlig bild av kvalitet, funktionalitet och kundupplevelse. Denna testmetodik i kombination med vårt oberoende från produkttillverkare och leverantörer gör att konsumenter alltid kan lita på våra tester. Guiderna uppdateras i löpande takt när nya produkter och tester publiceras, berättar Frida Mellqvist på GardenHome.

Om företaget:

GardenHome.se utser testvinnare och sammanställer experttester. Sajten gör det möjligt för konsumenter att hitta rätt produkt till rätt pris. Redaktörerna på GardenHome.se hjälper besökare att hitta den produkt som passar deras behov. Guiderna uppdateras löpande när nya produkter och tester publiceras.

Platsannonser