Sponsrat Sponsrat

Foyen flyttar till nya lokaler i Stockholm

Publicerad 2020-08-19

Foyen Advokatfirma har tecknat ett nytt hyresavtal med Hufvudstaden och kommer att flytta sitt Stockholmskontor med närmare 50 medarbetare till Regeringsgatan 38 i NK-huset. Flytten äger rum den 15 april 2021 och är ett led i byråns satsning på att skapa en än mer modern och hållbar arbetsplats.

Foyens nya kontor på Regeringsgatan 38 är modernt och ljust med en fantastisk utsikt över Stockholm högst upp i NK-huset på plan 7 tr. Lokalerna omfattar ca 1 200 kvadratmeter och kommer att anpassas utifrån byråns verksamhetsbehov i samarbete med Hufvudstaden och Studio Laaw.

Foyen befinner sig i en spännande tillväxtfas och med målet att skapa en än mer modern och hållbar arbetsplats. Lokalen är modern och kommer helt och hållet att anpassas utifrån våra behov vilket var en stor del i valet av ny lokal. Vi ser fram emot att bli hyresgäst i Hufvudstadens fastighetsbestånd och har mycket stort förtroende för Hufvudstaden som fastighetsägare som vi ser kommer att möta våra behov under lång tid framöver, säger Maria Wallenborg Ekdahl, VD Foyen.

Vi är mycket glada att kunna välkomna Foyen till oss på Hufvudstaden. Som kontorshyresgäst i NK-huset har man tillgång till ett brett serviceutbud som stödjer deras affärsverksamhet, säger Anders Nygren, Hufvudstaden.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Maria Wallenborg Ekdahl, VD på Foyen
0708-17 71 18, maria.wallenborgekdahl@foyen.se

Om Foyen
Foyen är en advokatfirma som redan vid starten 1987 mejslade ut tre grundpelare för verksamheten: branschfokus, affärsförståelse samt en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher och det har fallit väl ut. Vi är idag ca 90 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

Våra huvudområden är bygg- och fastighetsbranschen, teknikintensiv industri, gruv-och skogsnäring, offentliga affärer, energisektorn, miljöområdet, IT-juridik samt branschöverskridande affärsjuridik.

Platsannonser