Sponsrat Sponsrat

Foyen biträder OX2 i vindkraftprojekt på 3 miljarder

Uppdaterad 2019-03-07
Publicerad 2019-03-07


OX2 ska på uppdrag av investmentbolaget Ardian uppföra en vindpark i Åndberg/Härjedalen för ca 3 miljarder SEK. Vindparken kommer att driftsättas 2021 och förväntas att producera ca 800 GWh/år. Investeringen i vindparken som har 53 turbiner, är en av de största vindkraftsaffärerna som gjorts i Sverige, ett land som internationellt ses som världsledande inom innovation och utveckling av hållbar energi.

Foyen Advokatfirma har biträtt OX2 vid förhandling av leveransavtal samt serviceavtal för vindparken. Ansvarig delägare hos Foyen har varit Jacob Hamilton.

För mer information kontakta:

Jacob Hamilton, advokat och delägare på Foyen
0737-19 51 49, jacob.hamilton@foyen.se
 

Om Foyen

Foyen är en advokatfirma som redan vid starten 1987 mejslade ut tre grundpelare för verksamheten: branschfokus, affärsförståelse samt en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher och det har fallit väl ut. Vi är idag ca 90 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

Våra huvudområden är bygg- och fastighetsbranschen, teknikintensiv industri, gruv-och skogsnäring, offentliga affärer, energisektorn, miljöområdet, IT-juridik samt branschöverskridande affärsjuridik.

Platsannonser