Sponsrat Sponsrat

Förläng dina kvällar men en värmelampa

Att sitta ute på sin terrass eller sin uteplats om sommaren är det många som gör. Men så kommer kvällen och det blir lite kyligare och i de flesta fall då så går man in. Men det är inte ett måste, inte om du köper en värmelampa från Solamagic. En värmelampa eller terrassvärmare, kärt barn har många namn, är inte fel att ha. Den ger dig då extra värme på den plats du sitter. Idag finns det en massa olika sorters terrassvärmare. Men väljer du en från Solamagic så gör du ett riktigt bra val. Det beror på att den är hållbar, inte känslig för vind samt att den inte är särskild dyr att använda. Om man jämför dessa värmelampor så är det ett bra mycket bättre alternativ mot gasdrivna värmekällor. Dessutom går det att använda dessa värmelampor året om. Det är alltså fullt möjligt att ha den på även om det är vinter eller om du vill sitta ute en tidig vårdag.

Uppdaterad 2021-01-27
Publicerad 2021-01-27
Varmt och skönt oavsett årstid

Eftersom du kan använda en Solamagic värmelampa året om, så kan du förlänga sommaren så väl som att även njuta av hösten och våren ute. Kanske du har en trädgård du vill vara i så mycket som möjligt, även om det är lite kyligare? Då är det bara att slå på din värmelampa och det blir varmt direkt. Den går även bra att ha på din balkong med. Ett annat sätt att förlänga utevistelsen är att bygga ett inglasat uterum. I där kan du sedan ha en värmelampa för att få en behaglig temperatur. Den ger värme direkt från att du slår på den. Sedan, en annan smart sak med värmelampa från Solagamagic är att den går att ta med dig. Du kan montera ett extra fäste på sommarstugan och ta med dig den du har hemma i villan dit. Eller lyxa till det och köp två. Det finns ju olika modeller, både fasta och fristående att välja mellan, och ta en av varje.

Hållbar värmelampa värd att investera i

En värmelampa är något som håller bra och livstiden på Solamagic är upp till 12 år. En värmelampa från dem håller alltså bra mycket längre än vad andra märken gör på marknaden. Det gör att det blir billigare på sikt för din del. Alla produkter drivs med el och det är bättre för miljön än att välja gasdrivna terrassvärmare. Det finns olika modeller av värmelampor att välja på. Det finns de du kan montera fast och så finns det de som står på fot och du kan flytta dem runt dit du vill ha den. Det gör att den kan stå på terrassen eller ute i din trädgård. Eller har du kanske en paviljong. Den kan även med fördel användas ombord på båten. Att satsa på en värmelampa är en bra investering och det gör att du kan njuta av alla årstider ute, utan att frysa. Det ger dig en bra

Platsannonser