Sponsrat Sponsrat

Finns det många produktionsbolag i Stockholm?

Uppdaterad 2019-05-08
Publicerad 2019-05-08

Ja, det finns en rad olika produktionsbolag i Stockholm. Men det rör sig inte om flera hundra! När du är på jakt efter ett produktionsbolag som kan hjälpa till med reklamfilm så lär du finna ett bra alternativ i den kungliga huvudstaden. Det finns stora firmor såväl som lite mindre bolag.

Hitta produktionsbolag i Stockholm

Det är inte svårt att hitta ett produktionsbolag i Stockholm. Seriösa bolag har hemsidor med information och exempel på produktioner. Det här är en mycket bra start. Du behöver ju inte ens kontakta bolaget förrän du ser prov på vad de kan.

Om du tycker att bolagets hemsida laddas långsamt och att filmerna är rätt så trista så är det inte rätt val för dig. Då kan du surfa vidare till nästa bolag för att se vad de kan. Hemsidor är en otroligt bra resurs för den som söker produktionsbolag i Stockholm. De ger en mycket bra bild av vad företaget kan göra.

Kontakta ett produktionsbolag

Börja alltså med att se på hemsidor och ta sedan kontakt. Oavsett om du kontaktar ett produktionsbolag i Stockholm via telefon eller med email så ska du lägga märke till responsen. Den första kommunikationen säger en hel del om hur ert samarbete kommer att se ut.

Om du tycker att du får ett bra svar så kan du gå vidare och kanske boka in ett besök. Men det ska sägas att man kan göra mycket utan att ses i verkligheten. Idag så kan svenska produktionsbolag sköta otroligt mycket direkt online.

Om det gäller en enklare film som inte kräver så stora förklaringar så kanske ni kan vara klara på några dagars tid. En instruktionsfilm som bygger på en film som ni redan har kan vara ett exempel på detta.

Men för större produktioner så kan det vara trevligt om produktionsbolaget kommer på besök för att verkligen förstå er verksamhet. Det finns gott om produktionsbolag i Stockholm, men det är bara några få som är redo att lägga ner både själ och hjärta i er film på detta vis!

Ett exempel på ett bra produktionsbolag är Brikk

Platsannonser