Sponsrat Sponsrat

Excellent Moving - Detta är viktigt att tänka på inför val av flyttfirma i Stockholm

Svenskarna flyttar allt oftare. Under förra året ägde det rum inte mindre än 1,5 miljoner flyttar inom landet enligt uppgifter från SCB. Excellent Moving reder ut om allt som är viktigt att tänka på inför flytten.

Uppdaterad 2020-10-05
Publicerad 2020-10-05

Varje år flyttar drygt 40 000 personer till Stockholm och minst lika många personer flyttar ifrån storstaden. Utöver detta sker det ett stort antal flyttar inom kommunen. Det finns idag ett stort antal flyttfirmor på marknaden och det kan vara svårt att veta vilken firma man ska anlita.

Excellent Moving understryker vikten om att välja en seriös flyttfirma Stockholm med stor

erfarenhet i branschen. Flyttfirman Excellent Moving är en växande firma som utför flytt i

Stockholm. Läs mer om flyttfirman i Stockholm.

  • När kunder anlitar oss kan kan de luta sig tillbaka och lita på att vi gör vårt jobb med
    flytten istället för att det ska leda till en ångestladdad upplevelse. Efterfrågan på flytthjälp i Stockholm är väldigt stor och ska man flytta inom den här regionen är det smart att vara ute i god tid. Högsäsongen för flytt är nu efter sommaren samt efter varje
    månadsskifte, säger pressansvarig på Excellent Moving.

Det finns också vissa svårigheter just när det kommer till flytt i Stockholm som inte förekommer lika ofta på mindre orter. Vanliga problem kan exempelvis vara att flyttbilen får svårt att hitta en plats att parkera på, samt att trafikköer snabbt kan uppstå. Ofta får man räkna med att det tar något längre tid genomföra en flytt inom staden jämfört med på mindre orter.

En annan sak att tänka på inför flytten är hissar och trappor. Många fastigheter i Stockholm är
äldre och vissa höga byggnader saknar hiss helt. Är det mycket spiraltrappor så kan detta också göra att flytten tar längre tid än vad man tänkt sig.

Presskontakt

Ernest Nikitchenko, Utvecklingsansvarig på Excellent Moving

Epost: info@excellentmoving.se

Platsannonser