Sponsrat Sponsrat

Escapeaway

Drömmer du om att få tillbringa din semester precis som du själv vill ha det? Med sol och värme, god mat, partner och kanske några vänner. Nu är det fullt möjligt! 
 

Uppdaterad 2020-11-18
Publicerad 2020-11-18

Escapeaway andas och lever efter mottot frihet. Med det menas att de säljer inte ”paketresor” utan det är helt och hållet upp till dig som konsument att sätta ihop din alldeles egna drömresa. På dina premisser och villkor.
Kvalitet går långt före kvantitet hos detta resebolag. Det fina är att vare sig du vill ha en semester med all inclusive med familjen och sol och bad, eller en nöjesresa med vännerna för att se nya festställen, så är det helt möjligt. Vad än du väljer.

Det är du själv som sätter ihop din egen drömresa. Det enda Escapeaway resor har beblandat sig i är valen av hotell. De som jobbar på Escapeaway har en lång och gedigen erfarenhet av resebranschen och utav hotell framför allt. Bara de allra bästa hotellen erbjuds till dig som resenär. Allt för att du skall få en så minnesvärd och härlig semester som det bara är möjligt!

Escapeaway är en norsk reseagentur som även har kontor i Sverige, Tyskland samt Danmark. 

Eftersom Escapeaway är en resebyrå som erbjuder frihet att sätta ihop sin egen resa framför att sälja paketresor så kräver det lite extra av dig som kund och resenär. Du behöver ha en vision av vad du är ute efter för typ av resa. Bara fantasin sätter gränserna…

Oavsett om du drömmer om en riktig partyresa ihop med ett gäng kompisar eller efter en sol och badsemester med dina nära och kära så hjälper Escapeaway dig att fixa din drömsemester.

Personalen hos Escapeaway har en väldigt lång och gedigen erfarenhet från resebranschen och av att testa de allra bästa hotellen. Det är nog därför de också får så pass nöjda kunder som gärna kommer tillbaka. 

Frihet är ju som sagt nyckelordet hos Escapeaway och det ordet som hela företaget och personalen andas. 

Frihet att välja hur du vill ha din resa. Men även att få hjälp om du så önskar. Kanske vill du bli upphämtad på flygplatsen? Eller få möjligheten att boka en bil själv? Oavsett vilket så hjälper de dig. 

Hos Escapeaway finner du enbart de allra bästa hotellen. Sedan har du tillgång till en valfri resa och reslängd samt gratis avbokning. Sedan gäller de nordiska resevillkoren och resegaranti. 

Vi vågar lova att vad du än söker, så kommer du att finna det hos denna moderna, flexibla och erfarna reseagentur!
 

Platsannonser