Sponsrat Sponsrat

Erik Ahlberg kommenterar nyvalet till styrelsen

”I samband med att nuvarande ordförande Staffan Lindgren lämnar sitt uppdrag under årsstämman är jag väldigt glad över att Johannes Thomhave har accepterat nomineringen till ny ordförande för Blick Global Group", säger Erik Ahlberg, vd Blick Global Group.

Uppdaterad 2020-06-04
Publicerad 2020-06-04

"Det innebär att arbetet med att få ett mer ägarlett bolag har tagit ytterligare ett stort steg. Till styrelsen föreslås Soheil Amorpour (omval), Joakim Dahl (omval) och nu alltså Johannes (nyval). Staffan Lindgren och Peter Bertilsson lämnar efter ett flertal år. Ett stort tack för ett spännande och intensivt arbete med stora förändringar. Staffan och Peters arbete har varit verkligt betydelsefullt för var bolaget idag befinner sig idag.

 

Johannes Thomhave har under lång tid visat på god känsla för affärer genom egna privata investeringar. Johannes kommer tillföra mycket till vår fortsatta utveckling nu när vår verksamhet ska fokusera på att förvärva och utveckla fler bolag likt Wiget Group. Johannes har med sitt nätverk och den respekt han byggt upp inom investerarkretsar möjlighet att aktivt arbeta inom kapitalförsörjning och den fortsatta strategiska planen framåt. 
 

Jag tycker det här är en väldigt tydlig signal till oss övriga aktieägare att vi har ett mycket intressant läge både på kort och lång sikt och jag ser verkligen fram emot att få arbeta tillsammans med Johannes och övriga styrelsen för att fortsätta utveckla vår affär”, säger Erik Ahlberg, vd Blick Global Group.  

 

”Det känns fantastiskt att bli tillfrågad att få vara en del av Blick Global Groups nystart. Den pågående turnarounden och nya fokusområdet är bara i sin linda och framtiden ser både spännande och ljus ut”, säger Johannes Thomhave.

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in