Sponsrat Sponsrat

En romantisk kväll för två hemma

Att med jämna mellanrum boka in en kväll för dig och din partner är ibland nödvändigt för att behålla gnistan i vardagen och som får er att bli nykära igen. SassyStar.se har samlat de bästa tipsen för hur ni skapar de bästa förutsättningarna för en romantisk kväll för två hemma.

Uppdaterad 2019-10-18
Publicerad 2019-10-18

I varje relation kommer ett ögonblick när känslorna bleknar lite, och de ersätts av kärlek och vana. Vardagsrutiner kan så småningom gradvis äta kärleken och alla dess manifestationer. Känner du igen de där konversationerna som bara handlar om att lösa ekonomiska dilemman? Kanske har ni upprepade kvällar hemma när ni bara stirrar på tv-skärmen. Kanske är ekonomin tajt och ni har inte möjlighet att gå ut på dejt, eller så är det svårt att hinna med i ett redan pressat schema. I så fall är det en god idé att fundera på hur ni bäst kan spendera en romantisk kväll hemma. En romantisk kväll hemma kräver lite förberedelse, och det är ett par saker du ska ha i åtanke till när det kommer till detaljerna.

En romantisk kväll hemma är en perfekt möjlighet att komma nära igen och för att skapa en intim atmosfär där alla känslor får chans att vakna till liv igen. Hemmet behöver fixas till i förväg och det är en god idé att rydda upp och göra det fint hemma. Är det rörigt hemma kan det döda även den mest romantiska stämningen. Atmosfären i rummet är a och o, och den ska helst vara mysig och mystisk. När det är mörkt och kallt utomhus är det en god idé att tända stearinljus som skapar den varma och mysiga stämningen. Dämpa belysningen och placera ut stearinljus där det passar i hemmet. En bukett blommor är ett romantiskt komplement som även doftar gott.

Romantik i sovrummet

För att en romantisk kväll för två hemma ska fyllas med kärlekens aura, bör du ta hand om detaljerna i sovrummet. Vill du krydda till det lite extra kan du överraska din partner med ett par nya underkläder. Dumpa dina urtvättade granny underkläder och investera i något som får dig att känna dig attraktiv. Livet är för kort för att gå runt i tråkiga underkläder. Ett par attraktiva underkläder är något som både du och din partner kan uppskatta. Behöver du en snabb lösning är det en god idé att handla på nätet. Det bästa med nätshopping är att du som kund kan hitta många snygga underkläder utan att behöva springa runt i butiker. SassyStar.se har ett stort utbud och här hittar du underkläder och tillbehör som både är både lyxiga och prisvärda.

Middag på nytt sätt

Trerättersmiddag i all ära, men någon gång är det en god idé att köra på något enkelt som spansk tapas eller pinchos av olika slag. Det blir ofta mer socialt och romantiskt när ni äter små rätter. Köp någon god skinka, läcker ost, lägg där till inlagda grönsaker och en bit köpt bröd eller kex så blir också ansträngningen minimal. Val av dryck är också viktigt och lite extra lyxigt blir det med en flaska bubbel. Vindruvor, jordgubbar och choklad är också läckert att ha som efterrätt.

Om företaget:

SassyStar är en exklusiv onlinebutik som erbjuder ett brett sortiment av lingerie, klänningar, högklackade skor och accessoarer. SassyStar har funnits sedan 2004 och finns i dagsläget på 7 marknader inklusive Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Nederländerna, Polen och Rumänien.

Platsannonser