Annons

Annons

Econello.com inleder samarbete med Djurskyddet Sverige

Från och med den 1 januari 2019 och ett år framöver kommer Econello.com att stödja Djurskyddet Sverige med sina donationer. Fem kronor per tecknat avtal hos Econello.com kommer att skänkas till Djurskyddets betydelsefulla arbete för djuren.

”Från att tidigare haft kortare samarbeten med flera välgörenhetsorganisationer inleder vi nu ett fördjupat samarbete med Djurskyddet inför 2019. Vi tror att detta gör att vårt bidrag kan göra större skillnad, vilket gynnar alla.”, säger Alexandra Eriksson, Content Manager och ansvarig för välgörenhetsprojektet.

Djurskyddet Sverige är en landsomfattande organisation som kämpar för djurens rättigheter, både på lång och kort sikt. Organisationen jobbar dels med att påverka lagar och regler gällande djurens grundläggande skydd samt med att ta hand om och omplacera djur utan hem.

”Vi uppskattar att Econello.com vill stödja vårt arbete för att förbättra för djuren och hoppas och tror att samarbetet kommer att vara lönsamt för alla inblandade parter”, säger Åsa Hagelstedt, Generalsekreterare på Djurskyddet Sverige.

Djurskyddet Sverige har rötter som sträcker sig över 100 år tillbaka, närmare bestämt till år 1893. Utöver det arbete som de utför inom Sveriges gränser är de även verksamma på internationell nivå, till exempel genom Eurogroup for Animals, som arbetar med djurskyddsfrågor inom EU.

”Varje månad kommer Djurskyddet att ge oss en uppdatering om deras arbete som vi kommer att dela på vår egen välgörenhetssida. Vi tror att våra besökare uppskattar att få följa med i samarbetet.”, säger Marcello Rongione, projektledare på Econello.com.

Teamet bakom Econello.com ser fram emot samarbetet som startar i början av 2019 och uppmanar alla att besöka Djurskyddet Sveriges hemsida och stödja deras viktiga arbete.

”Djurskyddet Sverige gör ett otroligt arbete som vi på Econello.com är mycket imponerade av. Därför är vi mycket stolta över detta samarbete som tillåter oss att informera andra om den skillnad de skapar för djuren.”, säger Alexandra Eriksson.

För mer information, kontakta:
Marcello Rongione, Projektledare
Marcello.rongione@weoptimizeltd.com

Alexandra Eriksson, Content Manager & Välgörenhetsansvarig
Alexandra.eriksson@weoptimizeltd.com

Om Econello.com
Econello.com är en jämförelsesajt som tillåter besökare att helt kostnadsfritt jämföra allt som har med privatekonomi att göra. Med hjälp av de smarta verktyg som erbjuds är det enkelt att hitta förmånliga sparräntor och billigare alternativ när det gäller lån, kreditkort, försäkringar och elavtal.

För varje tecknat avtal skänker Econello.com 5 kronor till välgörande ändamål.

Relevanta länkar:

https://www.econello.com/sv/

https://www.econello.com/sv/valgorenhet/

https://www.djurskyddet.se/

https://www.djurskyddet.se/om-oss/