Sponsrat Sponsrat

Ecoclime Group AB avser att byta marknadsplats till Nasdaq First North Premier

Ecoclime Group AB (publ) har initierat en process för att byta marknadsplats från Spotlight Stock Market till Nasdaq First North Premier Growth Market. Sista dag för handel på Spotlight Stock Market är den 25 mars 2020 och preliminär första handelsdag på Nasdaq den 26 mars 2020, förutsatt att Nasdaq godkänner Bolagets ansökan.

Uppdaterad 2020-03-12
Publicerad 2020-03-12

Som tidigare har meddelats, har Ecoclime Group planerat för ett listbyte av sina aktier från Spotlight Stock Market till Nasdaq First North Premier Growth Market. I samband med 2018/2019 års nyemissioner genomfördes flera kontakter med den institutionella finansmarknaden, under dessa fick bolaget tydliga signaler från institutionella investerare om ett listbytes fördelar för såväl strategiutvidgning som möjligheter till partnerskap med investerare och internationalisering.

Lennart Olofsson, vd Ecoclime:

- Vi gör ett listbyte till First North Premier Growth Market för att öka vår synlighet mot såväl institutionella som privata investerare. Ett listbyte innebär en kvalitetsstämpel som även stärker vårt varumärke gentemot kunder, partners, investerare och potentiella förvärv.

Platsannonser