Annons

Annons

Dermastore lanserar Sveriges största sortiment av parfymer

Dermastore har utvecklat ett system som läser in lagersaldot från majoriteten deras parfymleverantörer runt om i Europa. ”Vi uppdaterar snart vår nätbutik dagligen med senaste lagerstatus från leverantörerna” berättar VD, Simon Jonsson.

Detta gör att Dermastore snart kan erbjuda ett ännu större sortiment än alla stora svenska aktörer samt de som arbetar med dropshipping.

Dermastore kommer att erbjuda över 7 000 olika parfymer, med sikte på 11 000 st.

Dermastore har idag över 1 000 olika parfymer i eget lager, med snabb leveranstid om 1-2 dagar.

De nya parfymerna kommer märkas som beställningsvaror på hemsidan, så det kommer vara längre leveranstid än normalt på de flesta. Ca 2-3 veckor. ”Det tror vi att många kunder kan ha överseende med när de är på jakt efter en gammal favorit eller något ovanligt” säger Simon Jonsson.

Det handlar både om en stor tillökning av parfymer från de stora designer-märkena, såväl som en hel del från nisch-märken. Många av parfymerna är idag svåra, eller går inte alls att få tag på från Svenska återförsäljare.

Dermastore räknar med att ha allt igång i slutet av april 2019. 

Dermastore.se, en av Sveriges första nätbutiker med fokus på avancerad hudvård från märken såsom NeoStrata och Exuviance. Har numera även ett stort och växande sortiment av parfym, hårvård och makeup. Dermastore är bland de absolut högst betygsatta skönhetssajterna i Sverige, på bl.a. Prisjakt.
Dermastore är som störst i Sverige men har även betydande mängd kunder i bl.a Danmark.