Sponsrat Sponsrat

Danske Bank nummer ett inom digitalisering

Danske Bank valdes till den bästa företagsbanken som tillhandahåller de bästa digitala lösningar i Prosperas undersökning. Den årliga kundundersökningen genomförs av den oberoende kundinsiktleverantören Prospera, som tar tempen på bankkunder från storföretag i hela Norden.

Uppdaterad 2019-11-22
Publicerad 2019-11-22

- Att vara nummer ett inom digitalisering är något som gör mig enormt glad. Det är ett kvitto på att vår strategi att bygga den digitala banken för att erbjuda självservice 24/7 fungerar. Dagens och morgondagens företagskunder vill ha digitaliserade banktjänster och komplettera med avancerad rådgivning för att utveckla bolaget, säger Johanna Norberg vd för Danske Bank Sverige och fortsätter:

- 2020 kommer att bli ett spännande år då jag tillsammans med mina medarbetare ska fortsätta att utveckla tjänster och produkter, inte minst inom ramen för vår Open Banking strategi. Även om vi just nu får högsta betyg av våra kunder, så gäller det att hela tiden ligga i framkant - för att vi kan och vill mer helt enkelt, avslutar Johanna Norberg.

Platsannonser