Sponsrat Sponsrat

CryptoRunner lanseras i Sverige! Jämför & Köp Kryptovaluta (Bitcoin, Ripple, Ethereum, Litecoin och fler)

Uppdaterad 2019-03-27
Publicerad 2019-03-27

CryptoRunner.com är en ny jämförelsesajt för kryptovalutor som har lanserats på den svenska marknaden. Det finns nästan 2,000 olika kryptovalutor och hundratals handelsplatser jorden runt. Med andra ord, du bör jämföra avgifter, likviditet och mer på plattformar. CryptoRunner gör detta åt dig för att spara tid och pengar.

Om du vill köpa Bitcoin i Sverige kan det vara en lång och komplicerad process. Det är fortfarande en ny marknad och endast några få företag säljer kryptovalutor i Sverige. Av den anledningen är avgifterna oftast dyra och användarupplevelsen dålig.

Alla som vill komma igång med bitcoin kan besöka CryptoRunner.com. Det kostar ingenting att jämföra kryptovalutor på deras sajt. Utöver köpguider finns det också recensioner av olika produkter och tjänster.

“Vi skriver grundläggande recensioner av företag och tjänster inom Bitcoin. Det är en stor marknad med mycket vilseledande information. Vår redaktion kontrollerar allt som publiceras på CryptoRunner.com." – David Andersson, Site Manager

Förutom guider och recensioner hittar du också realtid kurser för alla kryptovalutor. Idag kan du jämföra priser mellan 1,900 olika kryptovalutor hos CryptoRunner. Det finns kryptovaluta kurser, handelsvolym, marknadsvärde och prishistorik som uppdateras i realtid.

Jämförelsesajten hjälper dig inte bara köpa bitcoin utan också andra kryptovalutor. Nedanför har vi inkluderat kryptovalutor med köpguider tillgängliga hos dem.

Välj mellan följande kryptovalutor

I dag finns CryptoRunner internationellt på engelska och på svenska. Men planen är att etablera sig lokalt i hela Skandinavien. Norge, Danmark och Finland står näst på tur.

“Kryptovalutor har skapat en ny och spännande marknad. CryptoRunner ska hjälpa svenskar att jämföra och köpa kryptovaluta. Vi vill hjälpa så många människor som möjligt att komma igång. Det vill vi göra genom att etablera oss i övriga Skandinavien.” – David Andersson, Site Manager

Om CryptoRunner.com

CryptoRunner är en den ledande jämförelsesajten för kryptovalutor i Sverige. Du får hjälp att ta rätt beslut för att spara och tjäna pengar.

Företaget består av ett litet team som fokuserar på att skapa de bästa guiderna för kryptovalutor. Det finns både grundläggande och detaljerade guider för dig som vill köpa kryptovaluta.

CryptoRunner växer snabbt och det finns flera tillgängliga jobbannonser. Du hittar annonserna på deras webbplats, CryptoRunner.com.

För mer information, vänligen kontakta:

David Andersson,
Site Manager: contact@cryptorunner.com

Platsannonser