Sponsrat Sponsrat

COVID19: Fler och fler vänder sig till barnvaktsföretaget myNanny - oro för att förskolorna ska stänga

myNanny är en av Sveriges största aktörer för barnpassning. I samband med utvecklingen av COVID19 har bolaget fått allt fler förfrågningar gällande att anlita en barnvakt.

Uppdaterad 2020-05-19
Publicerad 2020-05-19

De senaste veckorna har många familjer valt att höra av sig till myNanny för att höra sig för om bolagets tillgänglighet om det skulle bli så att man som förälder behöver anlita en nanny till följd av att man behöver jobba extra, hjälpa äldre släktingar som håller sig isolerade eller utifall att förskolan skulle stänga. Antalet samtal till myNanny har ökat betydligt sedan Folkhälsomyndigheten konstaterade att det föreligger en allmän smittspridning i Sverige, vilket har lett till flera ,för samhället, ingripande åtgärder. 

– Vi har förmåga och kapacitet att möta en ökad efterfrågan på att anlita nanny. Vi förstärker vidare vår kundservice för att på ett så snabbt och effektivt sätt kunna matcha ihop respektive familj med en passande nanny, säger Fredrik Fridlund, VD och grundare myNanny.

Höjt tak i RUT-avdraget gör att allt fler kan ta hjälp av en nanny Barnpassning omfattas av RUT-avdraget, vilket innebär att du får avdrag på skatten om du anlitar en nanny. Det innebär också att det i praktiken inte blir några större skillnader mellan att anlita en barnvakt vitt, med schyssta villkor, jämfört med att göra det svart. Detta innebär att fler familjer har möjlighet att ta hjälp av en barnvakt. myNanny säkrar barnpassning i hela landet

myNanny har sedan länge erbjudit människor över hela landet att få hjälp av en barnflicka. Med tanke på läget som uppstått i och med Coronavirusets utbrott i Sverige så har detta försvåras, men bolaget har säkerställt att det finns möjlighet att få hjälp av en barnvakt oavsett var i landet man bor.

Professionalitet och trygghet är kärnan i verksamheten myNanny följer, med stor noggrannhet, Folkhälsomyndighetens riktlinjer vad avser Covid19. Bolaget har gjort stora informationsinsatser gentemot sina nannys om vad som gäller i fråga om hygien, personlig kontakt och andra saker som har bäring på hur man kan minska smittspridningen.  Familjer erbjuds möjligheten att prova på kostnadsfritt

Den familj som är intresserad på att prova på vad myNanny har att erbjuda kan få prova på ett första tillfälle med en nanny kostnadsfritt. Är man inte nöjd får man pengarna tillbaka, är man intresserad så ser myNanny till att skräddarsy ett passande upplägg.
 

Platsannonser