Sponsrat Sponsrat

Claes Elfsberg summerar Samhalls 2015

Under fredagen den 1 april lanserade Samhall sin digitala årsredovisning för 2015. För första gången har företaget valt att inte trycka upp någon årsredovisning utan har istället byggt en webbplats där journalisten Claes Elfsberg intervjuar Samhalls vd Monica Lingegård om hur året har gått.

Uppdaterad 2016-04-01
Publicerad 2016-04-01

– Att Samhall 2015 utsågs till hela Europas mest hållbara företag förpliktigar. För att ligga i både teknisk och hållbarhetsmässig framkant går vi nu över till en helt digital års- och hållbarhetsredovisning. Det blir mer tillgängligt, överskådligt och vi sparar på miljön när vi inte längre trycker upp tusentals fysiska exemplar av årsredovisningen, säger Monica Lingegård, vd på Samhall.

– Siten är både informativ och lekfull. Men för att ge den extra tyngd så lät vi journalisten Claes Elfsberg leda ett samtal om året som gått. I samtalet utvärderar vi hur Samhalls 2015 egentligen var – både våra framgångar och de områden där vi har mer kvar att göra, tillägger Lingegård.

Läs mer om varför Samhall är Europas med hållbara företag 2015 på http://samhall.se/samhall-story/samhall-kammade-hem-european-business-awards

Se Samhalls digitala årsredovisning på http://2015.samhall.se
 

Platsannonser