Sponsrat Sponsrat

Cicero Fonder lanserar ny spartjänst för direktkunder

Cicero Fonder lanserar nu i samarbete med Fondab en helt ny spartjänst där kunden erbjuds sparande inom ramen för bland annat ISK. Den nya lösningen innebär en ny förbättrad digitaliserad och automatiserad process för fondhandel, och ger kunden en enklare hantering och bättre överblick av sitt sparande.

Uppdaterad 2020-04-07
Publicerad 2020-04-07

I december förra året påbörjades arbetet med tjänsten och nu kan vi på Fondab tillsammans med Cicero Fonder stolt presentera resultatet. Under helgen har Cicero Fonders befintliga kunder migrerats till den nya lösningen och kan nu logga in med BankID via det nya kundvänliga gränssnittet.

Cicero Fonder erbjuder hållbara aktivt förvaltade fonder med inriktning mot kvalitetsbolag kompletterat med kostnadseffektiva indexprodukter. Cicero Fonder förvärvade under våren 2019 Aktiespararnas fondbolag (Aktieinvest Fonder) vilket innebär att Cicero på ett bredare och tydligare sätt än tidigare även marknadsför fonderna mot privatkunder.

”För oss på Cicero Fonder har ambitionen varit att kunna erbjuda privatkunderna en modern och användarvänlig sparlösning där man när som helst kan logga in och se värdet på sitt innehav, samt köpa och sälja fondandelar. Det har också varit viktigt att ge kunderna möjligheten att välja fondsparande inom det populära ISK. Nu är denna lösning på plats och vi hoppas att såväl gamla som nya kunder skall uppleva detta som en klar förbättring”, säger Anders Malmborg Marknadschef på Cicero Fonder.

Fondab kommer att tillgodose Cicero Fonder med IT-infrastruktur och ett användarvänligt kundgränssnitt med automatiserad fondhandel, betalningsflöden samt depå- och slutkundshantering.

”Vi är väldigt glada och stolta att Cicero Fonder valt Fondabs tekniska plattform för sin satsning mot privatkunder. Efterfrågan från fondbolag att komma närmare sina kunder och kunna erbjuda en digitaliserad och automatiserad tjänst för sparande ökar och vi är glada över att kunna vara med och göra sparande i Cicero´s fonder tillgängligt för alla och lönsamt för fler, säger Mikael Tjäder, VD på Fondab.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Mikael Tjäder, VD Fondab AB
Telefon: +46 8 545 186 18
Mobil: +46 734-17 04 17
E-post: mikael.tjader@fondab.com
www.fondab.com

Vår passion är att göra fondsparande tillgängligt för alla och lönsamt för fler. Vi erbjuder störst fondutbud, verktyg att hitta de bästa, fondpaket och aktiva portföljer. Fondab erbjuder både privatkunder, företagskunder samt institutionella kunder en fullständig IT infrastruktur för automatiserad fondhandel. Fondab grundades 1999 och är ett helägt dotterbolag till MFEX Mutual Funds Exchange AB.

Anders Malmborg, Marknadschef Cicero Fonder
Telefon: +46 8 440 13 61
Mobil: +46 736 54 04 45
E-post: anders.malmborg@cicerofonder.se
www.cicerofonder.se

Med fokus på hållbarhet erbjuder Cicero Fonder aktivt förvaltade fonder med inriktning mot kvalitetsbolag och god riskjusterad värdetillväxt, kompletterat med kostnads-effektiva indexprodukter – bland annat i samarbete med Aktiespararna. Cicero grundades 2000 och är ett privatägt och fristående alternativ på den svenska fondmarknaden.

Platsannonser