Sponsrat Sponsrat

Brunswick Real Estate startar Brunswick Hotels och rekryterar Peter Wiwen-Nilsson för att leda satsningen

Uppdaterad 2016-09-05
Publicerad 2016-09-05

Stockholm 5 september 2016:
Peter Wiwen-Nilsson har rekryterats till Brunswick Real Estate (“BRE”) för att leda den nya satsningen Brunswick Hotels. Peter var tidigare vice VD för Elite Hotels, en av Sveriges ledande hotelloperatörer, och kommer senast från en roll som ansvarig för hotellrådgivning inom JLL.

Peter Leimdörfer, Co-Managing Partner för Brunswick Real Estate säger:

“Inom Brunswick Real Estate har vi alltid fokus på att knyta till oss intressanta och erfarna personer, så jag är mycket glad över att Peter Wiwen-Nilsson har anslutit sig till företagsgruppen. Genom att rekrytera Peter och bilda Brunswick Hotels så konsoliderar vi vår expertis inom hotellrelaterad verksamhet.”

BRE har lång erfarenhet av rådgivning, transaktioner och förvaltning inom hotellinvesteringar. Ett exempel är hotellportföljen Norse, utvecklad inom Sveafastigheter Fund III och såld till det Schweiz-baserade Partners Group tidigare i år. Sveafastigheter investerade i hotell med hög potential och skapade värde genom renoveringar, addering av rum och byte av hotelloperatör för hela portföljen.

Peter Leimdörfer fortsätter:

“Genom att kombinera gruppens kunskap om hotellrelaterade fastigheter med Peters gedigna erfarenhet av att leda en framgångsrik hotellverksamhet så kommer vi att kunna erbjuda spännande och än mer differentierande hotellstrategier åt våra kunder.”

Platsannonser