Sponsrat Sponsrat

Bricknode lanserar specialiserad transaktionsvisare för BFS

Bricknode (www.bricknode.com) har lanserat en ny applikation i Bricknode Add-On Marketplace med namn Transaction Viewer. Applikationen kan användas som en Add-On i Bricknode Financial Systems (BFS) och är ett verktyg för att förenkla livet för back office användare.

Uppdaterad 2016-11-28
Publicerad 2016-11-28

Bricknode vill hjälpa privatpersoner och företag att förbättra sina finansiella liv. Bricknode gör detta genom att hjälpa till med att ta nya finansiella tjänster till marknaden. Bricknode tillhandahåller en molnbaserad plattform och ekosystem för partners som delar samma värderingar och övertygelse.

Bricknode Financial Systems (BFS) kan användas av bolag med finansiell verksamhet, FinTech innovatörer, applikationsutvecklare och expertkonsulter. Bricknodes Add-On Marketplace erbjuder specialiserade appar för att förbättra upplevelsen för olika användare. Genom att använda BFS API kan utvecklare snabbt skapa produkter inom finansiell teknologi och distribuera dessa inom det ekosystem som Bricknode bygger.

Gå till följande länk för att se en film om applikationen: https://vimeo.com/192673904

”Inne i BFS är transaktionstabellerna optimerade för att hantera oerhörda volymer av data vilket har en kostnad. Kostnaden är begränsning av filtrering, gruppering och sortering.

Med Transaction Viewer har vi använt en annan infallsvinkel, i appen måste användaren begränsa urvalet av data som ska visas och i gengäld får användaren tillgång till fullständig filtrering, gruppering och sortering. Användaren kan också exportera allt som den ser, exakt på det sätt datan visas, till Excel för ytterligare analys och uträkningar.” sade Stefan Willebrand, VD och medgrundare av Bricknode.

Platsannonser