Annons

Annons

Bricknode lanserar App för att hantera teckningsordrar

Idag lanserar Bricknode (www.bricknode.com) en ny applikation i Bricknode Add-On Marketplace med namn Subscription Manager. Applikationen kan användas som en Add-On i Bricknode Financial Systems (BFS) och är ett verktyg för att hantera kund kommunikation i samband med teckning vid emissioner av exempelvis aktier eller strukturerade produkter.

Bricknode utvecklar och tillhandahåller ett molnbaserat affärssystem för finansbolag innehållande moduler som back office, finansiell rådgivning, depåhantering, kundportal och försäkringshantering.

Bricknode Financial Systems (BFS) kan användas av bolag med finansiell verksamhet för att erbjuda handel och investering i finansiella instrument. Bricknodes Add-On Marketplace expanderar snabbt med specialiserade appar som Subscription Manager. Genom att använda BFS kan utvecklare snabbt skapa produkter inom finansiell teknologi och distribuera dessa inom det ekosystem som Bricknode bygger.

Gå till följande länk för att se en film om applikationen: https://vimeo.com/175206559

”Bricknode fortsätter att expandera sin marknadsplats och arbetar med externa utvecklare som skapar applikationer för att utöka funktionaliteten av BFS. Denna användarvänliga app för att hantera kundkommunikation efter att en teckning i en emission har ägt rum är ett exempel på hur dynamiskt BFS har blivit. Vi kommer fortsätta att rulla ut flera appar i ett högt tempo under sommaren och hösten.” sade Stefan Willebrand, VD och medgrundare av Bricknode.